Anglia. Un tânăr român, ucis de trei bărbați: „Cristinel, băiatul tatei, te strigăm zi și noapte, unde ești?”

Anglia. Un tânăr român, ucis de trei bărbați: „Cristinel, băiatul tatei, te strigăm zi și noapte, unde ești”
Anglia. Un tânăr român, ucis de trei bărbați: „Cristinel, băiatul tatei, te strigăm zi și noapte, unde ești”

Cristian Marin Pătru, un român în vârstă de 24 de ani, a fost găsit mort în urma unui atac petrecut într-o casă din The Hides din Harlow, comitatul Essex, Anglia.

Tragicul eveniment a avut loc în data de 8 noiembrie, în jurul orei 17:40. Poliția a dezvăluit în acest weekend identitatea bărbatului ucis, Cristian Marin Pătru, un român în vârstă de 24 de ani, iar atacul a fost calificat ca fiind unul „crud”.

Trei bărbați au fost aduși în fața instanței, fiind acuzați de uciderea lui Cristian. Jaden Drake, în vârstă de 23 de ani, Fraser Chung și Igors Anderson, ambii în vârstă de 18 ani, au fost arestați preventiv și urmează să apară miercuri în fața magistraților din Chelmsford Crown Court.

 

Un purtător de cuvânt al poliției din Essex a declarat: „Continuăm să facem apel pentru oricine a văzut ceva sau are vreo înregistrare CCTV sau camera de bord, cu care nu am vorbit deja. Vrem în special să vorbim cu oricine se afla în zonă între orele 15:00 și 18:30 sau are filmări ale acelei perioade de timp”.

 

„Cristian-Marin a fost un copil energic, plin de viață, mereu zâmbitor”

 

Tatăl lui Cristian a postat pe pagina de Facebook mesaje cutremurătoare.

 

„Băiatul tatei, nu știu unde să te strig, unde să te caut! Sufletul îmi plânge! Vino acasă, Cristinel! Vino și dă-ne puterea și energia pe care o aveai întotdeauna! Vino și alină durerea ce s-a cuibărit în sufletele noastre!”

„Cristinel, băiatul tatei, a mai trecut o zi, încă o zi fără să-ți putem auzi glasul, fără să îți vedem zâmbetul. A mai trecut o zi cu durere în sufletele noastre. A mai trecut o zi de când soarele nu mai răsare și apune pentru noi. Te strigăm zi și noapte! Băiatul tatei, unde ești?”.

„Kristymin, băiatul tatii, au trecut două săptămâni de când sufletele noastre s-au scufundat în beznă, două săptămâni de durere, două săptămâni de coșmar continuu. Te strigăm dar nu ne răspunzi. Durerea și suferința a pus stăpânire pe căminul în care până acum două săptămâni erau doar zâmbete și fericire. Băiatul meu frumos, vino acasă! Alungă durerea redă-ne fericirea! Vino și șterge lacrimile ce ne-au inundat ochii!”

Tatăl lui Cristian a declarat pentru Standard: „Cristian-Marin a fost un copil energic, plin de viață, mereu zâmbitor. Niciun cuvânt nu poate exprima durerea, suferința care s-a cuibărit în sufletele noastre”.

 

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy