Anglia. Un tânăr român a murit pe un pat de spital. Plecase pentru o viață mai bună alături de soție și fetița de 3 ani

Proaspăt căsătoriți, fără prea multe perspective în România, cu un copil de 3 ani, cei doi soți care formează familiei Neagu au fost nevoiți să ia o decizie radicală. Stâlpul familiei, cum este perceput încă bărbatul, Cosmin Neagu a luat calea exilului pentru a se putea achita de obligațiile de soț și tată.

Familia Neagu a fost nevoită să trăiască departe de România. Doar că boala i-a devenit lui Cosmin cel mai crud inamic. Unul de care nu a mai putut scăpa deși a făcut toate sacrificiile și eforturile ce stau în puterea unui muritor.

Astfel că, răpus de boală și fără șanse chiar și în fața medicinei, Cosmin Neagu a fost, în ultima perioadă, lipit într-un pat de spital, relatează gddhd.ro. Medicii din Anglia, țară în care plecase la muncă, nu l-au putut salva.

„Boala o fost mult prea grea și din păcate el prea slăbit dar o crezut pana in ultima clipa ca se va face bine, și chiar ne încuraja el pe noi nu noi pe el, dar Dumnezeu o ales sa-l ia. Acum el trebuie sa meargă la el acasă. Nu exista cuvinte care sa descrie ce este in sufletul nostru, al tuturor... ”, scrie familia pe Facebook.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.22