Anglia. Un ROMÂN, găsit MORT în apartamentul în care locuia. Descoperirea MACABRĂ, făcută de soție. A lăsat în urmă o fetiță

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captura Observator
Sursa foto: captura Observator

Cristi a murit în Anglia, în casa în care locuia împreună cu soţia şi fiica lui. Românul avea doar 30 de ani şi a fost găsit fără viaţă marţi de dimineaţă.

O tânără familie de vrânceni, plecată departe de casă pentru un trai mai bun, este greu pusă la încercare. Cristi Cioacata, în vârstă de 30 de ani, aflat împreună cu soția și fetița de nici 7 ani în Anglia, a fost găsit decedat în camera sa, în dimineața zilei de 1 octombrie, din cauze necunoscute.

Cristi era plecat de 5 ani în Anglia, unde a avut mai multe locuri de muncă, iar de aproximativ un an era șofer la o firmă cu produse din pește, în compartimentul de livrare, scrie Observator. Cauza decesului nu se știe încă, dar cert e că în dimineața zilei de 1 octombrie 2019, soția sa, Roxana-Loredana Cojocariu l-a găsit mort în camera unde dormea.

În noaptea tragică, Roxana-Loredana Cojocariu a dormit cu fiica lor, Roberta-Maria, în vârstă de 6 ani și 7 luni, într-o altă cameră. Roxana-Loredana Cojocariu, soția lui Cristi, este infirmieră la un azil de bătrâni în Anglia. După ce a terminat postliceala de asistenți în 2015, a plecat și ea după soțul ei.

Trupul tânărului român va fi repatriat sâmbătă, cunoscuţii putând să îşi ia adio de la el vineri, la 4 The Metro Centre, St Johns Road, Isleworth, Hounslow, London.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel