Anglia. Un ROMÂN a PĂCĂLIT zeci de conaționali. Le promitea un loc de MUNCĂ, iar apoi urma COȘMARUL

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Autorităţile din Gloucestershire, Anglia, anunţă că au reţinut, joi, un român de 34 de ani acuzat că a exploatat mai mulţi conaţionali. 

Românul obişnuia să ia oameni din mediile sărace, din ţara noastră, şi să-i ducă în Anglia, unde le obţinea contracte în agricultură. Însă, conform Gloucestershire Live, românul obşinuia să încaseze personal aproape toţi bani obţinuţi de muncitori şi permitea ca aceştia să fie cazaţi în condiţii mizerabile şi să fie supuşi unor eforturi deosebite.

De asemenea, românul este acuzat şi că facilita obţinerea de contracte de muncă, deşi nu deţinea o licenţă în acest sens.

„Această operațiune demonstrează angajamentul nostru de a aborda pe oricine bănuim că comite sau chiar conspiră pentru a comite acte de muncă forțată și sclavie. „De asemenea, este important să reiterăm că, dacă utilizați lucrători în sectoarele noastre reglementate, aceștia trebuie să provină de la un furnizor de muncă autorizat. „Nerespectarea acestui lucru poate duce la amendă și timp în închisoare. Aș încuraja pe oricine crede că cineva este exploatat să ne contacteze la 0800 4320804 sau la adresa de e-mail [email protected]”, a declarat Andy Davies, ofițer principal de investigații al GLAA.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel