Anglia. Un ROMÂN a devenit NERVOS după ce a fost ARESTAT pe stradă: „Mă voi întoarce și vă voi UCIDE! Mâine vin după voi!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură video Observator
Sursa foto: captură video Observator

Un român a fost arestat pe stradă, într-un oraş din Anglia, după ce ar fi fost prins în timp ce fura dintr-un magazin de articole sportive.

După ce a fost prins de agenţii de pază, românul a încercat să scape, însă a fost pus la pământ de poliţişti. Un martor a surprins cu telefonul mobil momentul în care românul a început să se certe cu agenţii de pază ai magazinului. Pe imagini se poate observa cum agenţii îi explică românului să rămână pe loc până la sosirea unui echipaj de Poliţie, în timp ce acesta încearcă să se îndepărteze strigând către aceştia: „Don't touche me! (Nu mă atinge)”.

La un moment dat, românul se apropie ameninţător de unul dintre agenţi, iar după ce l-a împins cu capul, a luat-o la fugă, relatează Observator. Din nefericire pentru el, la câteva zeci de metri depărtare se afla un poliţist care l-a placat şi l-a încătuşat. În timp ce se afla întins pe asfalt, cu mâinile încătuşate la spate, românul a continuat să îi ameninţe pe agenţii de pază ai magazinului.

„Tomorrow i'll come here and i'll fuck all the security. I'll come back and i'll kill you. No problem, tomorrow i'm coming for you (Mâine voi veni aici şi îi voi lua pe toţi agenţii de pază. Mă voi întoarce şi vă voi ucide. Mâine vin după voi!)”, a strigat românul în timp ce era la pământ.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel