Anglia. Tânăr român, moarte suspectă: Mugur a murit subit la doar 32 de ani: „Am pierdut un mare om, dar am câștigat un înger“

Mugur, un tânăr român de doar 32 de ani, a murit fulgerător la Londra, pe 17 iulie. Tânărul, originar din Constanța,  locuia alături de nepoțica și de sora lui la Londra.  Inițial medicii au trecut în certificat „moarte suspectă“, fiind vorba despre un om tânăr decedat fulgerător.

Familia tânărului face acum eforturi pentru a-i aduce trupul neînsuflețit acasă, însă până la suma de aproximativ 6.500 de lire mai au nevoie de oameni cu suflet mare care să îi ajute să o strângă. 

„Vă rog ajutați-l pe Mugur să ajungă acasă. Pe 17 iulie, în jurul orei 23, dragul meu frate Mugur Danciu a decedat la o vârstă fragedă. Avea 32 de ani, mult prea tânăr în ochii mei, și a murit aici, în casa noastră din Londra. Încă nu am aflat cauza morții sale, dar presupunem că a fost un atac de cord grav.

Fiind atât de tânăr, moartea lui a fost marcată ca o moarte suspectă. Ca urmare a acestor suspiciuni au fost solicitate teste suplimentare și așteptăm rapoartele de autopsie. Noi, familia, rudele și prietenii, toți care l-am iubit foarte mult, știm că indiferent de raportul autopsiei, e prea târziu pentru el. Și mai ales, ca un ultim efort, avem mare nevoie de orice ajutor posibil pentru a-l duce acasă și a-i pregăti înmormântarea creștinească pe care o merită.

Nepoata lui, fiica mea, suferă mult de pierderea lui. A venit la Londra pentru ea, a fost ca un tată devotat pentru ea în ultimii ani, pentru că eu, sora lui, am fost o mamă singură. Acum, unchiul Mugur nu mai este cu noi. Puterea și sprijinul nostru nu mai sunt cu noi. Cel ce ne-a răsfățat cu fericire nu mai este cu noi. Cel ce ne-a iubit și ne-a îngrijit ca nimeni altul nu mai este cu noi. De acum înainte, el va fi îngerul nostru păzitor, ne veghează și ne îndrumă de sus.

Ajutați-ne să-l ducem acasă, să-l vadă fratele său geamăn pentru ultima dată, precum și bunica și întreaga familie, rude și prieteni, care l-au cunoscut ca marele om care a fost. Am pierdut un frate, un unchi, cel mai bun prieten, dar am câștigat un înger“, Scrie irina, sora lui Mugur, în evenimentul de strângere de fonduri organizat pe Facebook.

2. -imagine fara descriere- (cdertif.jpg)

Cei care pot ajuta familia Danciu o pot faace și în următoarele conturi:


Revolut
În lire local beneficiar : Irina Danciu
Codul băncii (sort code): 04-00-75
Contul (account number): 30921198
Internațional beficiar: Irina Danciu
SWIFT IBAN GB91 REVO 0099 7079 8061 58
BIC REVOGB21

În lei beneficiar : Irina Danciu
IBAN; GB91 REVO 0099 7079 8061 58
BIC REVOGB21


În euro beneficiar: Irina Danciu
IBAN GB91 REVO 0099 7079 8061 58
BIC REVOGB21

Cont românesc în lei BT :

Beneficiar: Irina Danciu
IBAN: RO80BTRLRONCRT0V23998801

PayPal: https://www.paypal.me/IrinaDanciu

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy