Anglia. Româncă însărcinată, sclavă sexuală pentru doi frați români: „Îți sparg capul dacă nu faci bani“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Frații Dumitru au fost condamnați la peste 30 de ani de închisoare în Marea Britanie. Cei doi români sunt acuzați că au exploatat sexual prin bătăi și amenințări o tânără conațională de 20 de ani, forțată să se prostitueze și când era gravidă.

Ioan și Ilcic Dumitru au fost condamnați vineri, 24 iulie, la Woolwich Crown Court, la 16 ani, respectiv 15 ani și 3 luni de închisoare.  La începutul acestui an, în fața aceleiași instanțe, amândoi au pledat vinovat.

Victima, o tânără de 20 de ani, din România, a fost păcălită de cei doi să vină în Marea Britanie, unde i s-a spus că va lucra într-o fabrică. Cei doi i-au cumpărat un bilet de avion și au luat-o de pe aeroportul Luton. De aici fost dusă apoi dusă într-o casă din Plumstead, unde mai erau două femei din România, și deposedată de toate documentele.

În aceeași seară i s-a furnizat „echipamentul de lucru“ și i s-a spus să poarte „haine sexy”, fiind dusă undeva în nordul Londrei, unde i s-a dat un pachet de șervețele și prezervative și a fost informată că va lucra pe străzi. Victima le-a spus bărbaților că nu a mai făcut asta până acum, dar cei doi i-au răspuns că va învăța. A fost forțată să aibă primul client în acea noapte, iar Ioan Dumitru a amenințat-o că îi „sparge capul” dacă nu face bani pentru ei, potrivit Huffingtonpost.

Cum s-a salvat românca

 

Era bătută regulat și abuzată de cei doi. Nu i s-a permis niciodată să iasă singură din casă și era mereu cineva cu ea. Femeia a rămas însărcinată după ce prezervativul unui client s-a rupt. Prin violență, a fost ținută pe stradă și forțată să se culce cu 10-15 clienți pe zi, iar banii ajungeau la frații Dumitru.

Unul dintre clienți i-a făcut rost de un telefon mobil, pe care l-a ascuns și l-a folosit pentru a-și contacta familia și a descrie situația din Marea Britanie. Pe 18 decembrie 2019, autoritățile române au contactat poliția din Londra. Ambii bărbați au fost arestați.

Ilcic Dumitru, de 19 ani, a fost condamnat la 15 ani și trei luni închisoare pentru conspirație la înlesnirea traficării unei persoane în Marea Britanie pentru exploatare sexuală, complicitate la sechestrarea unei persoane în servitute și furnizarea de droguri din clasa A, respectiv cocaină.

Ioan Dumitru, 24 de ani, a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru înlesnirea traficarea în Regatul Unit a unei o persoane pentru exploatare sexuală și complicitate la sechestrarea unei persoane în servitute.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel