Anglia. Român, forțat să vândă droguri după ce a împrumutat bani pentru a-și trata fiica bolnavă: „Fac orice pentru copiii mei”

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un român, traficant de droguri din Basingstoke - Anglia, a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare după ce a fost prins vânzând cocaină. El a susținut că a fost obligat să vândă droguri, pentru a plăti tratamentul medical al fiicei sale.

 

 

Românul, tată a doi copii din Basingstoke, a susținut că a fost forțat să vândă droguri, după ce a împrumutat 10.000 de lire sterline, "de la persoane nepotrivite", totul pentru a plăti tratamentul medical al fiicei sale.

Nicolae T. a primit vineri, 3 decembrie, o sentință de 41 de luni de închisoare la Winchester Crown Court, pentru că a fost implicat în vânzarea de cocaină.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost oprit de un ofițer de poliție în civil, în parcarea Waitrose din Basing View, pe 30 septembrie, după ce un martor l-a văzut pe acesta cum vindea cocaină.

Astfel, după ce l-a oprit și l-a percheziționat pe bărbatul de 46 de ani, ofițerul a descoperit asupra românului patru pachete de cocaină și alte 35 de pachete au fost descoperite, ulterior, în mașina sa, alături de 970 de lire sterline în numerar.

 

"Românul plânge de fiecare dată când vorbește despre fiica lui"

 

Poliția a percheziționat, ulterior, și domiciliul său din Packenham Road, Kings Furlong, unde a găsit alte 4.325 de lire sterline, patru seturi de cântare și o listă cu datele de contact ale dealerilor.

Apărătoarea românului, în vârstă de 46 de ani, a spus în fața instanței că acesta a împrumutat bani de la „persoane nepotrivite” pentru a plăti tratamentul fiicei sale bolnave. "A împrumutat bani de la aceste persoane și, ulterior, i s-a cerut să vândă drogurile pentru ele", a declarat aceasta.

De asemenea, avocata bărbatului a susținut că românul, de 46 de ani, este singurul suport financiar al familiei sale. Totodată, ea a adăugat că acesta "plânge de fiecare dată când vorbește despre fiica lui, a spus ca ar face orice pentru copiii lui”.

Totodată, potrivit acesteia, soția și copiii inculpatului, care s-au născut în Marea Britanie, dar, în prezent, locuiesc în România, „se bazează financiar pe el”, bărbatul fiind singurul sprijin financiar al familiei.

După eliberare, românul, de 46 de ani, va fi extrădat în România, potrivit noilor legi ale imigrației din Marea Britanie, scrie Basingstoke Gazette.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel