Anglia. Român de 27 de ani, mort în condiții suspecte într-un incendiu. Poliția a deschis o anchetă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Poliția din Anglia a declanșat o anchetă, după ce un român de 27 de ani a murit în condiții suspecte într-un incendiu izbucnit în noaptea de Anul Nou, în Portsmouth.

Autoritățile au demarat o investigație cu privire la moartea "inexplicabilă” a unui tânăr român de 27 de ani. Mai multe echipaje au participat la stingerea incendiului de pe Durham Street, Gosport, pe 1 ianuarie, în jurul orei 2:30.

Potrivit publicației The News, bărbatul decedat se numește Mihail Cătălin Bragău și avea doar 27 de ani.

Poliția a confirmat identitatea românului rezident la Gosport și a dezvăluit că moartea acestuia nu este tratată ca o anchetă pentru crimă.

"Aceasta este o anchetă penală și investigăm o neglijență penală legată de moartea sa", potrivit unui purtător de cuvânt al poliției.

Mihail Bragău a fost găsit mort de pompieri, după ce incendiul a fost stins.

Mihail a fost găsit mort de pompieri

 

Potrivit sursei citate, românul locuia de cinci ani în Marea Britanie, nu avea soție sau copii și lucra pentru o spălătorie auto din zonă. El locuia la adresa respectivă de aproximativ două luni.

Fratelui său geamăn, Mădălin Bragău și tatăl lor, care se află în România, cer răspunsuri și vor să aducă acasă trupul celui decedat.

"Nu avem idee ce s-a întâmplat. Am primit un telefon care ne spunea că e mort și că a avut loc un incendiu și o explozie. Este foarte greu pentru noi. Vrem doar să-l aducem acasă și nu știm ce să facem. Știm că va fi scump să-l aducem înapoi. Am încercat să vorbim cu unii dintre prietenii lui, dar ei nu știu nimic. Vrem să aflăm ce s-a întâmplat", a declarat Mădălin Bragău pentru The News.

Băiatul a mai spus că fratele lui se mutase în Gosport pentru o viață mai bună și a precizat că avea probleme cu dependența de alcool.

"S-a mutat acolo acum cinci ani și locuia în Gosport, unde lucra pentru o spălătorie auto. Locuia acolo din cauza banilor pe care îi putea câștiga. Nu avea soție sau copii. Ne avea doar pe mine și pe tatăl meu care suntem în România", mai spune fratele victimei.

Martorii spun că au auzit o bubuitură

 

Vecinii românului spun că, în Noaptea de Anul Nou, au auzit o bubuitură, iar apoi imediat au sosit echipajele de urgență.

"Am auzit o mulțime de bubuituri și oameni strigând. Nu știam că a fost un incendiu. Am auzit un geam spart", spune unul din localnici.  

"Pompierii de la Stația Gosport au fost solicitați să intervină într-un apartament de pe strada Durham, la 2.28 dimineața. Incendiul a fost stins la sosire, incidentul fiind predat partenerilor de la Poliția Hampshire", a declarat anterior un purtător de cuvânt al Serviciului de Pompieri și Salvare Hampshire. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel