Anglia. Pasager, arestat după ce o femeie a susţinut că a violat-o în timpul unui zbor spre Londra

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Pasager, arestat la Heathrow, în Marea Britanie, după ce o femeie a declarat că a fost violată în timpul unui zbor din SUA către Regatul Unit.

Presupusa victimă spune că a fost atacată în timpul zborului, în timp ce alții dormeau, și a anunțat personalul companiei aeriene care a chemat poliția înainte de aterizare.

Cei doi pasageri din avionul United Airlines se pare că nu se cunoșteau între ei. 

Un pasager aerian britanic a fost arestat sub suspiciunea că a violat o femeie la clasa business, în timpul unui zbor transatlantic de noapte.

Presupusa victimă, despre care se pare că este tot britanică, a declarat că a fost atacată în timp ce alții dormeau în timpul zborului de la Newark, New Jersey, la Londra.

Pasager, arestat după ce o femeie a susţinut că a violat-o

 

Ea s-a plâns personalului United Airlines, care a sunat mai departe pentru a raporta afirmațiile sale la poliție, potrivit The Sun.

Ofițerii au efectuat o expertiză medico-legală în zona în care ar fi avut loc presupusul atac, a precizat sursa citată.

Bărbatul a fost arestat și dus în custodie la secția de poliție din Heathrow. El a fost eliberat în așteptarea unor investigații suplimentare.

Se pare că cele două persoane nu se cunoșteau, dar au fost văzute vorbind și bând la barul din salonul cabinei în timpul zborului, a precizat sursa.

"Ofițerii s-au întâlnit cu aeronava la sosire și au arestat un bărbat în vârstă de 40 de ani sub suspiciunea de viol. El a fost eliberat în cadrul anchetei. Reclamanta, o femeie în vârstă de 40 de ani, este sprijinită de ofițeri specializați, iar cercetările sunt în curs de desfășurare",  a declarat Poliția metropolitană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel