Anglia. O româncă atrage atenția asupra unei noi metode de furt. Așa rămâi fără telefon

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă din Anglia atrage atenția cu privire la o nouă metodă de înșelăciune. Femeia povestește cum a rămas fără un telefon mobil pe care plănuia să-l vândă pe una din platformele online de profil.

"Pentru cei care vand diverse folosind platformele online, aveti grija.

Am avut un Galaxy Note 10 de vanzare,l-am postat pe Facebook Market si Gumtree.
Astazi ma suna un individ, englez, foarte politicos, ca vrea sa cumpere telefonul, daca mai este disponibil. Ii spun ca da si ma roaga sa-i trimit mesaj cu adresa mea.
Ma mai suna de 2 ori in urmatoarele 40 de min, sa-mi spuna ca e pe drum, ca intarzie putin, ca trafic, etc. Chiar placut impresionata ca il doare capul atata de timpul meu. Ajunge, il poftesc in casa, in living. Ii dau tel sa-l verifice cum pofteste, il ia, ma impinge in perete si o ia la fuga.
Am iesit dupa el cat am putut de repede dar disparuse.
Am facut plangere la politie si am si blocat tel (black list), dar paguba e paguba. Politia n-o sa faca nimic, de abia se descurca cu bombele si injunghierile.

Mi-am invatat lectia. Data viitoare o sa chem vreo 10 prieteni, sa fiu pregatita.
Anglia ajunge tara unde se aplica legea junglei, daca nu-ti faci tu dreptate, nu-ti face nimeni.

PS: Imi pare rau ca am facut postarea asta, vad ca sunteti toti alarmati si afectati ca l-am invitat in casa, aia e problema, daca il tineam la usa nu mai fura telefonul. Tocmai de aia l-am invitat, am zis ca sunt sanse mai mici sa fuga.

Ideea postari era sa impartasesc un kkt care mi s-a intamplat, poate ajuta si pe altii pe viitor. Efectele ei: tot felul de aluzii de prost gust si misto-uri.

Concluzia: suntem un neam de tot rahatul si ne mandrim cu asta, ne dam in spectacol cu orice ocazie, iar decenta si bunul simt sunt mai mici decat jegul de sub unghii", este mesajul postat de o tânără pe un grup de Facebook al românilor din Anglia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel