Anglia. Mașinile mai multor ROMÂNI, DISTRUSE: „Am pățit-o și eu!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: observator.tv
Sursa foto: observator.tv

Mai mulţi români din Anglia s-au trezit cu maşinile distruse, în faţa caselor în care locuiesc. „Am păţit-o şi eu”, e mesajul cel mai des întâlnit pe grupul de Facebook pe care au apărut fotogrfiile cu automobilele avariate.

Maşinile mai multor români din Anglia au fost avariate noaptea, în timp ce erau parcate în faţa caselor în care conaţionalii noştri locuiesc. Totul a fost dezvăluit după o postare pe Facebook a unuia dintre ei, care transmitea un mesaj celui care îi spărsese gemul maşinii şi furase ce găsise în ea.

„Un anunț pentru cel care cunoste !!! Du-te repede , vinde tot ce ai luat , și fati asigurare medicală ???? , sau ai varianta de a ma contacta in privat înainte sa te găsesc eu Maine !! ⚰️????”, a scris Marius pe grupul Romani in Luton si Dunstable, ataşând şi fotografii, potrivit Observator.

Imediat alţi români au început să comenteze şi să posteze la rândul lor fotografii cu maşinile lor distruse asemănător în ultimele zile, în Anglia. Majoritate mesajelor începeau cu formula „am păţit-o şi eu”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel