Anglia. Descoperire macabră: Bebeluș mort, pus într-o pungă și băgat în congelator. "Era înghețat, piciorușele erau degerate"

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un bebeluș mort a fost găsit într-o pungă de cumpărături, băgat în congelator. Cadavrul a fost observat de o vecină, care i-a spus partenerului său, iar acesta a alertat poliția.

 

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, a ajuns de urgență la o locuință din South Yorkshire ieri, în jurul prânzului, după ce partenera sa, de 28 de ani, i-a spus că a văzut un bebeluș mort în casa. Cadavrul a fost găsit în casa unor vecini. Poliția a fost chemată la proprietatea din Rossington, Doncaster, la scurt timp după aceea.

În urma aceste descoperiri, două femei, care locuiau în casă, în vârstă de 17 și 45 de ani, au fost arestate și rămân în custodia poliției.

La fața locului au ajuns și cadrele medicale, dar, din păcate, bebelușul a fost declarat mort la fața locului, astfel că nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe cel mic.

Tânărul a declarat: "M-am gândit că trebuie să spună adevărul, dar a trebuit să merg să verific singur. Ea mi-a spus "este un copil mort" și atunci a închis. Am văzut în sufragerie o pungă de plastic Herons, care fusese scoasă din congelator. Am apucat literalmente sacul pentru a mă uita și imediat mi-am dat seama că era un copil mort. Copilul era în poziție fetală. Se putea vedea că pielea era înghețată, iar picioarele erau degerate", a declarat bărbatul șocat.

 

Bebeluș mort, găsit într-o pungă în congelator

 

În urma descoperirii macabre, polițiștii efectuează cercetări și au rugat publicul să nu speculeze despre posibilele scenarii ale acestei crime. De asemenea, forțele de ordine au cerut oamenilor să evite zona, iar publicul să nu speculeze asupra circumstanțelor în care a murit copilul.

"Acesta este un caz extrem de tragic și știu că și comunitatea locală, și cei de mai departe, vor fi foarte supărați să afle ce s-a întâmplat. În acest moment, investigația noastră privind circumstanțele în care a survenit moartea bebelușului se află în primele etape și rugăm publicul să nu facă speculații cu privire la acest caz.

Există un cordon de siguranță pe Norman Crescent, în zona Rossington, în timp ce ofițerii noștri își desfășoară activitatea și, prin urmare, îi rugăm pe membrii publicului să evite zona în acest moment', a anunțat Poliția, scrie Daily Mail.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel