Anglia. Cei patru români care au violat o tânără într-o casă din Londra și-au aflat pedepsele. "Să fie un exemplu pentru alții ca ei"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Patru români care au agățat o tânără într-un club din Londra și au violat-o au fost condamnați la zeci de ani de închisoare. 

Patru români care au agăţat o tânără într-un club şi au batjocorit-o timp de aproximativ 90 de minute într-o casă de la periferia Londrei au fost condamnaţi la zeci de ani de închisoare.

Incidentul s-a petrecut în 2017, atunci când Octavian Lupu (31 de ani) a mers într-un club de noapte din Ealing, vestul Londrei. După ce a dansat cu mai multe tinere, el a pus ochii pe victimă, scrie publicația Daily Star.

Românul a convins-o pe tânără să consume tot mai multe băuturi alcoolice. La un moment dat, Octavian s-a oferit să o ajute pe tânără să ia un taxi spre casă.

Cei patru români au batjocorit-o pe rând

 

Când au ieșit în stradă, victima a fost băgată cu forță într-o maşină în care se mai aflau Dimitrie Ceban (28 de ani), Alexandru Cimbir (40 de ani) şi Andrei Rotaru (25 de ani). Cei patru români au dus victima într-o casă de la periferia Londrei, unde au batjocorit-o pe rând, iar coşmarul tinerei a durat aproximativ 90 de minute.

După ce au profitat de ea, agresorii au îmbrăcat-o şi au trimis-o cu un taxi acasă. Victima a mers însă la spital unde a primit îngrijiri medicale, iar apoi a mers la Poliţie şi a depus reclamaţie împotriva celor patru români.

După ce au analizat imaginile surprinse de pe camerele de supraveghere, poliţişti i-au arestat la scurt timp pe cei patru români.

După aproape patru ani de la atac, magistraţii de la Curtea Coroanei din Isleworth au dat sentinţa, iar cei patru români au fost condamnaţi la o pedeapsă totală de 71 de ani de închisoare.

Astfel, Octavian Lupu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, Alexandru Cimbir a fost condamnat la 18 ani şi jumătate de închisoare, Andrei Rotaru a fost condamnat la 17 ani de închisoare, iar Dimitrie Ceban a primit 16 ani de închisoare.

Judecătorul a declarat că această sentinţă dură s-a vrut a fi un avertisment pentru cei care mai comit astfel de infracţiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel