Anglia. Asistent român, imaginea recunoștinței pentru medicii din prima linie în lupta cu noul coronavirus

Tânărul român Bogdan Șerpar este imaginea de  trustul de Sănătate și Asistență Socială First City pentru a-și exprimă recunoștința  și a mulțumi lucrătorilor cheie din sistemul de sănătate, aflați ân prima linie în lupta cu noul coronavirus.

Bogdan Șerpar lucrează că asistent medical la o instituție de asistență socială din Swindon. Salutând profesionalismul și dependabilitatea lui Bogdan, Trustul de Sănătate și Asistență Socială First City a ales imaginea lui pentru a-și exprimă recunoștință și a mulțumi lucrătorilor cheie din acest oraș.

„Este o persoană de o conduită profesională și dependabilitate ireproșabile și deși acasă îl așteaptă zilnic soția și trei copii, își continuă neobosit și neîntrerupt programul de vizite la domiciliul persoanelor vârstnice și cu nevoi speciale. Ne mândrim și le mulțumim acestor români.“, apreciază reprezentanții Consulatului General Onorific în SV Angliei, care salută contribuția cetățenilor români în această perioada de încercare.

Bogdan Șerpar a fost de asemenea unul dintre voluntarii care au contribuit la înființarea și funcționarea primei secții de votare din orașul Swindon cu ocazia alegerilor prezidențiale 2019 și este în prezent voluntar în cadrul inițiativei Consulatului General Onorific din SV Angliei ‘Împreună Răzbim’.

[citeste si]

 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy