Anglia. Amendă colosală pentru doi tineri care și-au dat întâlnire la o bătaie cu bulgări, în parc

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi tineri britanici au fost amendați cu câte 11.000 de euro pentru că au organizat o bătaie cu bulgări de zăpadă într-un parc din Leeds. Sute de alte persoane s-u lăturat ideii lor. Cei doi nu erau la prima abatere de acest fe, și în luna noiembrie s-au întâlnit cu „alte persoane, din afara gospodăriei“, deși țara era în lockdown total. 

Poliția din West Yorkshire a anunțat joi, 28 ianuarie, că a identificat doi bărbați, de 20 și 23 de ani drept „persoanele care au chemat populația în parcul din oraș”.

Tânărul de 23 de ani mai încălcase restricțiile antiepidemic și în noiembrie, când s-a întâlnit cu alte persoane „din afara gospodăriei”.

„Nu ne face plăcere să aplicăm pedepse atât de severe acestor doi tineri. Dar acestea sunt regulile. Acțiunea lor a încurajat sute de persoane să fie apropiate”, a spus superintendentul Damien Miller, citat de BBC.

În Marea Britanie, unde noua tulpină de coronavirus se manifestă agresiv, sunt instituite restricții dure pentru a opri răspândirea pandemiei. Cetățenii pot întâlni doar o singură persoană din afara propriei gospodării și doar pentru a face sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel