Anglia. Un român care a violat o fetiță de 14 ani, condamnat la 25 de ani după gratii. Poliția: "Călin a acționat calculat"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost condamnat la 25 de ani de închisoare în Anglia, după ce a maltratat și violat o fată de 14 ani. 

Un român care a maltratat și violat o tânără în vârstă de 14 ani a fost condamnat la 25 de ani de închisoare în Anglia, urmând să fie expulzat după ce va ieși din închisoare. Verdictul a fost pronunțat în octombrie de o instanță din Norfolk, potrivit presei locale.  

Procurorii care s-au ocupat de acest caz l-au catalogat pe Florian Petrică Călin, în vârstă de 39 de ani, drept un abuzator "determinat și calculat”. Românul a fost condamnat pentru că, în 2019, a violat în repetate rânduri o fată de 14 ani.

Bărbatul, care locuia pe strada Sir Lewis din King’s Lynn, a fost găsit vinovat în urma unui proces desfășurat în luna octombrie.

Călin care a negat toate acuzațiile

 

Judecătoarea Maureen Bacon l-a condamnat, de asemenea, la 10 ani, pentru încă două acuzații de viol, pedeapsă pe care o va executa concomitent.

Românul va apărea pe viață în registrul infractorilor sexuali și va fi expulzat în România după eliberarea din închisoare. Poliția din Norfolk a spus că victima lui Călin a dat dovadă de curaj pe parcursul anchetei privind abuzul pe care l-a suferit.

Carl Richie, ofițerul care a investigat acest caz, a declarat: "Călin a aranjat sistematic și a abuzat această victimă într-un mod determinat și calculat. A profitat complet de încrederea celor din jurul său și a continuat să abuzeze un copil pentru propriile plăceri perverse. Aș dori să felicit victima, care a dat dovadă de multă putere și curaj pe parcursul acestei anchete și sper ca această sentință să-i ofere o anumită încheiere".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel