Angi Șerban, SCANDAL cu Cristian Dide: Se bucură de MOARTEA unei femei jandarm

Narcis Popa |
Data publicării:

Protestatarul Cristian Mihai Dide a postat un mesaj halucinant: el se bucură de moartea unei jandarmerițe care a fost lovită pe trecerea de pietoni în timp ce își ținea copilul de mână. 

Mihai Dide a scris pe contul său de socializare: "One more down-Du-te după Giani", făcând referire la un alt jandarm care a murit de asemenea într-un acccident de circulație. 

Postarea lui Cristian Mihai Dide nu a fost deloc primită bine de comunitatea #rezist. Dide a fost dur criticat de o altă protestatară foarte cunoscută, Angi Șerban:

”Femeia traversa strada regulamentar, fiind cu fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate. În ciuda eforturilor medicilor, femeia nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul. Copilul a suferit leziuni grave şi se află în comă internat în Secţia de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava”. Nu știu încă ce mi se pare mai grav - postarea asta oribilă a ta sau faptul că sunt oameni care sunt de acord cu ea (unii râd..). Să moară un părinte ținându-şi copilul de mână este o tragedie indiferent din ce unghi o privești. Să te bucuri de asta e ticăloșie, rea voință, faliment moral. Mă bucur că nu sunt ca tine și mă mai bucur că m-am prins la timp cine ești. Mult înaintea acestei postări. Așa nu!", a fost mesajul lui Angi Șerban pentru Dide. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel