Angajat al TVR, mort după ce s-a aruncat în gol de pe clădirea instituţiei

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Regina Elisabeta a murit. Ce se va întâmpla în Marea Britanie după moartea reginei? Națiunea va intra în 10 zile de doliu oficial
Regina Elisabeta a murit. Ce se va întâmpla în Marea Britanie după moartea reginei? Națiunea va intra în 10 zile de doliu oficial

Un bărbat s-a aruncat, astăzi, de pe sediul TVR din Bucureşti şi a murit pe loc. Poliţiştii au deschis o anchetă.  Conform unor surse, bărbatul  se afla în timpul programului şi lucra ca şofer. 

"Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a transmis Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.

Bărbatul avea aproximativ 50 de ani și ar fi fost angajat al Departamentului de Sport al Televiziunii Române.  "Prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că în curtea unei societăţi a fost găsit decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălţime", informează Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri - Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, arată sursa citată.

 

Bărbatul a murit pe loc

 

Totul s-a întâmplat, astăzi, în jurul orei 13.50, atunci când bărbatul, care ar fi fost un angajat al Departamentului Sport, s-a urcat pe clădirea-turn în care îşi desfăşoară activitatea Televiziunea Română. El s-a aruncat apoi în gol, de pe acoperişul clădirii, iar în urma impactului cu solul a murit pe loc, scrie Antena 3. Martorii la tragedie au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Ambulanţei, dar şi poliţişti. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă pe angajatul TVR.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel