Angajat al Ministerului Sănătății din Republica Moldova, răspus de COVID-19

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
lumanare_deces
lumanare_deces

Un consultant principal din cadrul Serviciului politici în domeniul managementului personalului medical al  Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova, Lilia Bantaș, a fost răpusă de COVID.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale i-au adus un mesaj de condoleanțe familiei și prietenilor. „Cu profund regret, colectivul Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei și prietenilor, în legătură cu trecerea în neființă a dnei Lilia Bantaș, consultant principal în cadrul Serviciului politici în domeniul managementului personalului medical și social, din cauza infecției COVID-19”, scrie paranteze.md.

Dna Lilia Bantaș s-a născut în anul 1957. A absolvit Institutul de comerț și economie din or. Liov, Ucraina. Și-a început activitatea în cadrul Ministerul Muncii și Protecției Sociale în anul 2001, aducând un aport semnificativ la elaborarea și promovarea politicilor statului în domeniul organizării și remunerării muncii angajaților. „Dna Lilia Bantaș va rămâne în memoria noastră un colaborator profesionist și devotat, un om luminos, mereu cu zâmbetul pe buze și de o rară cumsecădenie. ” se menționează în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel