Angajări la DisneyLand. Firmă anunță recrutări masive: 8.500 de locuri de muncă sunt vacante

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Vrei să lucrezi la Disneyland? 8.500 de locuri de muncă sunt vacante
Vrei să lucrezi la Disneyland? 8.500 de locuri de muncă sunt vacante

Disneyland Paris lansează o campanie de angajare, care urmărește recrutarea a 8.500 de angajați, cu accent pe ocuparea unor roluri critice de întreținere.

Disneyland Paris se pregătește să lanseze o acțiune masivă de recrutare, cu scopul de a aduce în companie 8.500 de noi angajați, dintre care 1.500 obținând contracte permanente. 

În încercarea de a satisface cerințele atracțiilor sale extinse, parcul vizează în special rolurile de întreținere, subliniind deficitul de resurse necesare pentru renovare. În ciuda faimei sale globale, parcul se confruntă cu provocări din cauza penuriei de forță de muncă, în special în profesii vitale pentru întreținere. 

Managerii Resurse umane de la Disneyland Paris au exprimat urgența de a recruta persoane calificate, capabile să întrețină și să repare atracțiile, recunoscând concurența acerbă dintre parcuri pentru astfel de specialiști.

Profesioniștii în întreținere la mare căutare

 

Parcul caută candidați pentru peste treizeci de profesii implicate în renovarea atracțiilor, inclusiv tehnicieni și ingineri. În total, în acest domeniu sunt disponibile peste 120 de posturi permanente. 

Lipsa abilităților de întreținere este evidentă, iar începătorii din sectorul de atracție sunt primiți cu promisiunea unui salariu puțin peste salariul minim (2%) la începutul angajării.

Această inițiativă de recrutare nu este fără precedent pentru Disneyland Paris. Anul trecut, parcul a anunțat planuri de a angaja câteva mii de angajați în timpul campaniei sale anuale. Cu o forță de muncă actuală de aproape 16.000 de angajați, parcul a câștigat recunoașterea drept „una dintre cele mai mari unități din Franța” de către Institutul Național de Statistică și Studii Economice. 

După ce a traversat provocările crizei de sănătate, care a dus la concedierea temporară a aproape 1.000 de angajați, Disneyland Paris se concentrează acum pe extinderea și diversificarea forței de muncă.

Odată cu inaugurarea recentă a „The Avengers Land” și planurile în curs de extindere a următoarei zone tematice, Disneyland Paris anticipează o creștere de zece ori a nevoilor sale de recrutare. 

Conducerea parcului a subliniat creșterea și dezvoltarea continuă și a spus că a poziționat Disneyland Paris ca un hub înfloritor în industria parcurilor de distracții.

În urma campaniei de recrutare de vară de succes a Parcului Astérix, care a dus la angajarea a 2.000 de lucrători sezonieri, anunțul Disneyland Paris atestă și mai mult rezistența și prosperitatea parcurilor de distracție, demonstrând o industrie care pare impermeabilă la provocările economice predominante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel