Andrei NĂSTASE, candidat la PRIMĂRIA CAPITALEI din partea blocului pro-european

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Andrei Năstase, liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” (PPDA), candidatul pentru Primăria capitalei Chișinău din partea blocului pro-european ACUM, la alegerile locale din Republica Moldova. 

Andrei Năstase, vicepremier și ministru de interne în Republica Moldova, este candidatul blocului pro-european ACUM la funcţia de primar general al Chişinăului, a anunțat premierul Maia Sandu, potrivit Radio Chișinău. Năstase a câștigat anul trecut alegerile din capitală moldoveană, dar acestea au fost anulate de instanță.

Șefa guvernului de peste Prut a spus că decizia a fost luată de mult: „E clar pentru toată lumea cred, e domnul Andrei Năstase. Decizia a fost luată mai de mult şi aşteptăm”, a declarat Maia Sandu.

Cu toate astea, blocul proeuropean ACUM încă nu a anunţat, oficial, candidatura lui Năstase pentru funcţia de primar al Chişinăului. Năstase este liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” (PPDA).

Socialistul Ion Ceban şi-a anunţat deja participarea la alegerile din 20 octombrie. Andrei Năstase şi Ion Ceban s-au mai confruntat în 2018, atunci Năstase câștigând fotoliul de primar general al municipiului Chişinău, dar alegerile au fost anulate de către instanţa de judecată pe motiv că ambii candidați au făcut „agitație electorală” în ziua scrutinului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel