Andrei Caramitru(USR): Votați ca să nu fiți agresați fizic, pe stradă, de interlopii lui Dragnea și Tăriceanu

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Andrei Caramitru, membru USR, postează pe pagina lui de socializare povestea unei tinere, Denisa Sava, victima unei tâlhării comise de un recidivist eliberat prin recursul compensatoriu.

"Dacă nu va interesează politica, nu vă plac politicienii, ascultați-o măcar pe Denisa. Votati ca sa nu fiți agresați fizic, pe stradă, de interlopii lui Dragnea și Tăriceanu", scrie Caramitru pe Fcebook.

Denisa Sava a fost agresată în scara unui bloc din Alba Iulia de un recidivist eliberat prin recursul compensatoriu. Acest incident a determinat-o să voteze la Referendum împotriva modificării cu "dedicație a legilor din țara mea, doar pentru a-i scăpa pe infractori".

Prin modificarea Codurilor penale vor să-i scoată mai repede din pușcării pe cei vinovați de fapte pe care eu le-am trăit pe pielea mea. Uitându-mă la mitingurile PSD și văzând ce fel de oameni participă am început sa înțeleg de ce vor asta. Eu vreau să mă simt în siguranță în tara în care trăiesc și pentru asta voi merge la Referendum să votez împotriva modificării cu dedicație a legilor din țara mea, doar pentru a-i scăpa pe o serie de infractori. Cred că fiecare dintre noi trebuie să ne apărăm prin votul pe care trebuie să-l dăm în 26 mai”, a scris pe contul ei de facebook, Denisa Sava.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel