Andrei Caramitru: " Mergeți naibii la vot!"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Andrei Caramitru a postat un mesaj pe facebook în care îi îndeamnă pe români să iasă la vot. Și face acest lucru printr-o mică poveste. 

" DE CE ȘI CUM SA VOTEZI - POVESTEA MĂRITIȘULUI DIN SAT

Am auzit ieri cea mai buna explicație de ce și cum sa votam - de la un domn de 80 de ani care sta intr-un sat in sudul Bucureștiului.

Îmi zice omul așa. Dacă ești la vârsta căsătoriei intr-un sat sărac și mic (și nici tu nu ești tocmai perfect). Ai de ales doar între trei femei, singurele disponibile in satul tău :
- una frumoasă dar care s-a culcat cu tot satul deja
- una nu foarte frumoasă dar nici urâtă, și din când in când nesuferită, dar cu zestre, educată, cinstită și pricepută in ale casei
- Una care e și urâtă, și curvă, și proastă, și hoață.

Ce faci ? Inima îți fuge după prima, dar știi că repede o să fie dezastru. A doua pare bună de nevastă, îți place dar totuși crezi ca meriți mai mult. Dacă le refuzi pe toate și stai închis in casă, primele 2 își vor găsi soț și consătenii te vor pune împreună cu a treia, ca sunteți ultimii din sat și nu mai ai încotro.

Așa că - mergeti naibii la vot! Ca nu vreți sa fiți cu a 3-a iar. Alegeti pe a 2a - chit ca nu e in fiecare zi perfectă", a postat Andrei Caramitru pe pagina de facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel