Andrei Caramitru: " Mergeți naibii la vot!"

Andrei Caramitru a postat un mesaj pe facebook în care îi îndeamnă pe români să iasă la vot. Și face acest lucru printr-o mică poveste. 

" DE CE ȘI CUM SA VOTEZI - POVESTEA MĂRITIȘULUI DIN SAT

Am auzit ieri cea mai buna explicație de ce și cum sa votam - de la un domn de 80 de ani care sta intr-un sat in sudul Bucureștiului.

Îmi zice omul așa. Dacă ești la vârsta căsătoriei intr-un sat sărac și mic (și nici tu nu ești tocmai perfect). Ai de ales doar între trei femei, singurele disponibile in satul tău :
- una frumoasă dar care s-a culcat cu tot satul deja
- una nu foarte frumoasă dar nici urâtă, și din când in când nesuferită, dar cu zestre, educată, cinstită și pricepută in ale casei
- Una care e și urâtă, și curvă, și proastă, și hoață.

Ce faci ? Inima îți fuge după prima, dar știi că repede o să fie dezastru. A doua pare bună de nevastă, îți place dar totuși crezi ca meriți mai mult. Dacă le refuzi pe toate și stai închis in casă, primele 2 își vor găsi soț și consătenii te vor pune împreună cu a treia, ca sunteți ultimii din sat și nu mai ai încotro.

Așa că - mergeti naibii la vot! Ca nu vreți sa fiți cu a 3-a iar. Alegeti pe a 2a - chit ca nu e in fiecare zi perfectă", a postat Andrei Caramitru pe pagina de facebook.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

24 apr 2019, 08:18 in Știri
DGA o CONTRAZICE pe Carmen Dan

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27