Andrei Caramitru: "Cum e posibil ca un înalt prelat al BOR să facă propagandă PSD și anti-rezist?"

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Andrei Caramitru este revoltat de decizia BOR de a face propagandă PSD, dar și anti-rezist chiar în biserică. Într-un mesaj postat pe pagina de facebook, Andrei Caramitru spune că partidul aflat la guvernare a început să fie înjurat și prin satele în care merg în campania electorală. 

"Un reportaj excepțional, ca de obicei, de la Recorder. Am și eu două întrebări:

- cum e posibil ca un înalt prelat al BOR să facă propaganda PSD și anti-rezist, pe față, in biserica? Asta e linia oficială? Ce bine ar fi sa mai vorbească și de porunca aia de demult “să nu furi”... Și ce bine ar fi dacă ar mai asculta și de baza bisericii, preoții aia cu har, care sunt oripilați de ce se întâmpla în țară și de ce se întâmpla sus in ierarhia bisericii...

- cum e măi PSD-istilor - când va înjura oamenii din sate, deschis și asumat, chiar la miting-urile voastre? Voi nu vă dați seama că sunteți pe ducă????? Că s-a terminat bâlciul și trebuie sa fugiți, să scăpați cât mai repede?", a scris Andrei Caramitru pe pagina de facebook. 

Reacția lui Andrei Caramitru vine în urma reportajului realizat de jurnaliștii de la Recorder despre vizita premierului și a altor miniștri în comuna Nucet, din județul Dâmbovița unde au slujba de Izvorul Tămăduirii, oficiată de mitropolitul Târgoviștei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel