Andra, o elevă eminentă de clasa a XII-a, moarte fulgerătoare după un infarct: „N-am crezut că viața unui om este asemenea unei clipe“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Andra, o elevă eminentă a unui liceu din Deva, premiantă și pasionată de citit, a murit subit. Tânăra din clasa a XII-a s-a stins fulgerător în urma unui infarct. Apropiații ei sunt șocați de cele petrecute. 

O elevă strălucită de clasa a XII-a de la Colegiul Național Pedagogic "Regina Maria" din Deva a murit, în urma unui infarct.

Tânăra era pasionată de literatură și avea o colecție impresionantă de cărți. În timpul liber, adolescenta încerca, prin intermediul clipurilor video pe care le publica pe TikTok, să îi motiveze pe tinerii din generația ei să citească mai mult.

Andra, o elevă de clasa a XII-a, moarte nedreaptă după un infarct

 

Într-o zi, fata s-a simțit brusc rău și a fost transportată la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic și au fost nevoiți, în final, să dea vestea decesului, potrivit Adevărul.

Apropiații tinerei susțin că aceasta a murit fulgerător, în urma unui infarct, efortul medicilor de a o salva fiind zadarnic. Vestea decesului a fost anunțată de reprezentanții instituției de învățământ.

Cu multă durere în suflet dorim să-i adresăm un ultim omagiu, colegei noastre, Andra Hrubi. Niciunul dintre noi nu și-a imaginat că ne vom lua rămas bun pe vecie, n-am crezut că timpul trece pe nesimțite și că viața unui om este asemenea unei clipe, până când sufletul tău a ales să ne părăsească  Ai fost un înger încă din prima zi în care te-am cunoscut, ai reușit să arăți lumii ce e puritatea, ce înseamnă inocența, simplitatea și eleganța. Ai trăit de mică în lumea cărților, ai avut o înclinație pentru tot ceea ce e frumos, iar în acest moment suntem  convinși că acolo unde ești, îți trăiești propria poveste. Îți mulțumim pentru amintiri, clipele petrecute împreună și pentru prietenia ta sinceră. Te vom purta veșnic în inimile noastre. Rămas bun și drum lin spre Ceruri, dragă Andra! Clasa a 12-a F/S”, au transmis foștii colegi ai elevei pe pagina de Facebook a Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria" din Deva.

„Să ți se taie aripile înainte să apuci să zbori“

 

Comentariile nu au încetat să curgă pe pagina de socializare a liceului.

„Este ceva imposibil de imaginat. Condoleanțe familiei și odihna veșnica, Îngerului de fata!“.

„Cel mai trist moment.... Să ți se taie aripile înainte să apuci să zbori. Condoleanțe și multă putere părinților în aceste clipe pline de durere!“.

„Dumnezeu să-i odihnească sufletul!Putere nesfârșită părinților și familiei îndoliate!“.

„Dumnezeu sa o odihnească în pace și liniște, iar familiei greu încercate sa ii dea mângâiere!“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel