Anchetă la Constanța: O femeie a pus bebelușul într-o pungă și a anunţat la 112 că l-a găsit în curte

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Caz incredibil la Constanța, acolo unde o femeie a pus copilul nou-născut într-o pungă și a sunat la 112 pentru a anunța că l-a găsit. 

O femeie din comuna Castelu, judeţul Constanţa, este cercetată penal de poliţişti după ce şi-ar fi băgat copilul nou-născut într-o pungă şi a sunat la 112 ca să declare că a găsit bebeluşul în curtea locuinţei sale, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa (IPJ).

"Poliţiştii Secţiei 4 Rurala Medgidia au fost sesizaţi de către o femeie, prin apel 112, cu privire la faptul că aceasta ar fi găsit un nou-născut în curtea locuinţei sale din comuna Castelu. La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana apelantă, o femeie de 38 de ani, precum şi copilul, care se afla într-o pungă, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că femeia în cauză este mama fetiţei nou-născute, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului", susţin reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanţele care au condus la acest incident. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel