Ana Maria Prodan, război total cu familia Becali: "M-au urmărit cu mașinile pe stradă, am intrat în ambasadă. Ei alergau singuri și terminau pe locul doi"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

AnaMaria Prodan continuă războiul cu familia Becali. Ea susține că este cel mai bun impresar de jucători din România, iar frații Becali au fost cei mai mari într-o perioadă în care nu aveau concurență deloc: "uneori alergau singuri și ieșeau pe locul doi", a spus AnaMaria Prodan, cu referire la impresarii Giovanni și Victor Becali. 

Frații Becali au fost în prim-planul celor mai mari transferuri pe care România le-a făcut în fotbal după anii '90. Apariția AnaMariei Prodan în lumea impresarilor a tulburat apele. 

"Frații Becali... Ei alergau singuri și câteodată terminau pe locul doi. Erau genul ăsta... Când nu ai concurență, e greu să spui că ești cel mai bun pentru că nu ai concurență. Corect? Urma pe care au lăsat-o este mare. Nici nu conta că erau singurii. Ei făceau toate transferurile și aveai fotbaliști mari în țară. Îi aveam pe Hagi, Gică Popescu, nume mari. Nu trebuia să vină nimeni, jucători așa mari se vindeau singuri. E totuși o artă să vinzi ceva, te caută cineva și spune că îți dă un leu pe un pahar, tu trebuie să obții cinci miliarde. La modul ăsta se negociază. Dacă ai talent, poți să vinzi pe milioane. Eu am talent, eu am vândut pe milioane. Eu sunt numărul unu. Transferul lui Dennis Man, care a venit după transferul lui Stanciu a fost făcut de mine, dar a fost adjudecat din mers și făcut de altul. 

La nivel mondial, dacă pui numele meu pe Google, o să vezi că sunt articole despre mine în orice țară care iubește fotbalul pe pământul ăsta. Dacă îl întrebi pe Florentino Perez(președintele clubului Real Madrid- n.r.) cine este Ana Maria Prodan, știe. Am apărut ca regina fotbalului în cea mai mare revistă a lor de sport. E o revistă pe care am primit-o. Numai eu fac totul, de la "A" la "Z", eu n-am ajutoare, n-am o mână dreaptă care să mă ajute. Asta pentru că toți vor să vorbească numai cu mine, toți vor cu Ana Maria Prodan," a povestit impresara.

AnaMaria Prodan, sunată de Adrian Mutu: "După ce am pozat în Playboy, toți fotbaliștii din România au semnat cu mine"

AnaMaria Prodan spune că Adrian Mutu ar fi sunat-o pentru a scăpat de frații Becali, pe vremea când cel mai în vogă fotbalist român al ultimilor ani juca la Fiorentina.

"Adi Mutu era jucător la Fiorentina când m-a sunat. Eu toată viața am urât să mă aleagă cineva, un bărbat. Eu mi-am ales singură bărbații toată viața, în toate planurile. Adi Mutu era număul unu atunci. Când Adi m-a sunat, toate gagicile din țara asta trecuseră pe la Adi. Eu întrebam... cum mă sună pe mine Adi Mutu că nici nu sunt tinerică, nu mai am 18 ani. Eu nici n-am crezut că e el, i-am închis telefonul. Eu am crezut că e caterincă, le-am zis ăstora de la masă că mă ridic și plec. Am răspuns până la urmă, am rugat pe cineva de la presă să verifice dacă este Adi Mutu cu adevărat. Atunci mi-a convenit, că începuse războiul cu familia Becali. Era război în toată regula, cu urmăriri în toată regula, cu mașini. A fost scandal, pe la copii pe la școală, cu înjurături. Eu după ce am pozat în Playboy am semnat cu toți jucătorii din România. Toți, toți. Arătam de leșinai atunci, abia venisem din America. Eram sculptată atunci. Eram de leșinai. 

Eu am refuzat să lucrez pentru frații Becali. Eu m-am născut Ana Maria Prodan, am avut bani toată viața. Mama a fost Dumnezeu, a fost cântăreață de muzică populară. O ținea Ceaușescu în palmă. Era cea mai bună în meserie. La un moment dat, când mă urmărea familia Becali, am intrat în Ambasada SUA și am zis că mă urmăresc. Eu sunt cetățean american. Păi ce, s-a născut cineva pe pământ să-mi facă mie probleme și copiilor"? a mai spus AnaMaria Prodan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel