Ana Gomes: Toți cei care l-au sprijinit pe Liviu Dragnea trebuie să demisioneze!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Eurodeputata socialistă portugheză Ana Gomes a declarat  într-un interviu pentru RFI că toți cei care l-au sprijinit pe Liviu Dragnea, care l-au acoperit și l-au apărat, care au pledat pentru el ar trebui să suporte consecințele și, dacă au o urmă de decență, ar trebui să-și dea demisia.

 

”Toți cei care l-au sprijinit pe Liviu Dragnea, care l-au acoperit și l-au apărat, care au pledat pentru el și i-au acuzat pe alții de lucruri pe care le făcea el, mă gândesc desigur la doamna Dăncilă, dar și la mulți alții, cum ar fi ministrul Justiției, chiar și aici în Parlamentul European, îmi aduc aminte cum colega mea Maria Grapini l-a apărat întotdeauna, acum ar trebui să suporte consecințele și dacă au vreun pic de decență, ar trebui să-și dea demisia (…). Ar trebui să-și asume responsabilitatea. L-au acoperit, l-au apărat, au făcut tot ce se putea ca să scape de justiție, iar acest lucru a pătat numele PSD-ului și numele partidului nostru european și am plătit scump, în ciuda înghețării relațiilor, nu a fost suficient. Cred că membrii PSD care s-au transformat de bună voie în uneltele domnului Liviu Dragnea ar trebui să demisioneze și să se acopere de rușine”, a declarat Ana Gomes pentru RFI.

”Era cunoscută și investigația OLAF, care a concluzionat împreună cu autoritățile române că Liviu Dragnea a format o organizație infracțională, pentru a fura fonduri europene, așa că era de așteptat să ajungă la închisoare și să nu mai influențeze guvernarea din România, așa cum a făcut-o ca lider al partidului. În mod evident, vorbim de o personalitate foarte-foarte penală, care face abuz de putere în interes personal și da, este ceea ce merită, iar daunele provocate PSD-ului și familiei noastre politice europene reprezintă dovada că nu ar fi trebuit să i se permită să rămână la putere atât de mult și să abuzeze de influența sa asupra Guvernului. Îmi pare rău că autoritățile române și Guvernul s-au lăsat abuzate de acest personaj”. a mai spus Gomez.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel