Amfiteatru TNB – O vară în 78 de spectacole

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Această vară la Amfiteatru TNB, singura scenă din România construită în aer liber și aflată în incinta unui teatru, s-au numărat 78 de spectacole jucate sus pe teatru, în acest spațiu unic.

Actorii Teatrului Național și-au arătat profesionalismul și responsabilitatea în a adapta spectacolele, efortul și talentul lor fiind apreciat de public seară de seară.

Din 15 iunie până în 27 septembrie, Amfiteatru TNB a fost un loc al artei, al actorilor, al publicului doritor de cultură. Realitatea tulbure impusă de pandemie pe care o trăim de jumătate de an, a făcut ca această stagiune de vară de la Amfiteatru să reprezinte – și concret, și simbolic –, reîntoarcerea artiștilor pe scenă și a spectatorilor în sală.

Când teatrul trăit pe viu părea că nu se mai poate întoarce curând și că online-ul este singura variantă a momentului, Teatrul Național din București a adus în fața publicului, la Amfiteatru, două premiere de succes: Jurnal de România. 1989 (un spectacol multimedia de teatru documentar, regia Carmen Lidia Vidu, cu Oana Pellea, Ion Caramitru, Florentina Țilea și Daniel Badale) și M de la Murphy (un spectacol teatru-dans cu artiști independenți, realizat de Andrea Gavriliu în cadrul Programului 9G la TNB).

De asemenea, la Amfiteatru TNB au avut loc două evenimente culturale importante: Gala Tânărului Actor HOP 2020 (3 - 6 septembrie) și Noaptea Albă a Filmului Românesc (18 septembrie).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel