Amestecă sare de mare cu ulei de măsline și vei vedea efectele imediat. Cel mai simplu truc din două ingrediente

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Amestecă sare de mare cu ulei de măsline și vei vedea efectele imediat. Efectul miraculos al amestecului-minune
Amestecă sare de mare cu ulei de măsline și vei vedea efectele imediat. Efectul miraculos al amestecului-minune

Fie că vii după o zi lungă la serviciu, fie că este vorba de o întindere nefirească a corpului, durerile articulare ne pot ataca oricând. De aceea, amestecul de sare de mare și ulei de măsline vine în ajutorul tău!

Durerea articulară poate deveni destul de deranjantă, deoarece vă poate limita productivitatea și, de asemenea, vă poate face nopțile oribile. Dacă nu vă doriți nicio dependență de opiaceele sau analgezicele din farmacie, un remediu sănătos este amestecul de sare de mare și ulei de măsline. Citiți mai departe pentru a vă lămuri cum acest amestec de ingrediente de bucătărie găsite în mod obișnuit poate face magie pentru dumneavoastră.

 

Utilizarea sării în lupta cu durerile articulare

 

2. Amestecă s... (christina-rumpf-lt_ozmfdcio-unsplash.jpg)

 

Pentru acest remediu, se recomandă folosirea sării de mare în loc de sare de masă. Puteți observa cu ușurință diferența pe baza texturii, deoarece sarea de mare este mai granulată. Motivul din spatele utilizării sării de mare este faptul că este mai naturală și își păstrează nutrienții esențiali, spre deosebire de sarea de masă care are aditivi proveniți din procesare.

Prin urmare, sarea de mare păstrează compușii majori precum magneziul și fosforul, toate acestea contribuind la echilibrarea nivelului de calciu din organism și la stoparea inflamațiilor, ajutând astfel la întărirea oaselor și la ameliorarea durerilor. Utilizarea sării de mare ajută și la ameliorarea retenției de apă.

 

Ce efecte are uleiului de măsline asupra articulațiilor

 

3. Amestecă s... (roberta-sorge-uobapnn_k7w-unsplash.jpg)

 

Uleiul de măsline este foarte recomandat pentru gătit pentru puritatea sa. Dacă vă întrebați ce este atât de puternic la uleiul de măsline, acesta conține un compus - oleocanthal - care blochează inflamația și ajută astfel la ameliorarea durerii.

Amestecul celor două, sare de mare și ulei de măsline, este așadar atât de eficient mai ales după ce urmați următoarea procedură de preparare a soluției acasă.

 

Masaj cu sare de mare și ulei de măsline


Rețeta de ulei pe care o vom împărtăși se aplică prin masaj ușor pe articulațiile afectate. Masajul în sine este un remediu excelent pentru inflamații din câteva motive. Unul dintre motive este că relaxează corpul și reduce stresul. Un altul este că mărește fluxul sanguin în zonele afectate.

Cu toate acestea, atunci când aveți de-a face cu o inflamație, este important ca masajul să fie blând. Prea multă presiune va provoca micro rupturi în fibrele musculare - acest lucru este în mod normal în regulă, deoarece repararea acestor rupturi este modul în care se construiesc mușchi mai puternici. Dar provoacă, de asemenea, inflamație, exact lucrul pe care doriți să îl reduceți în zonele din jurul articulațiilor dureroase.

 

Cum se prepară amestecul - Rețeta este simplă 

 

Ingrediente:
 
- 1 cană (200 ml) de apă
- 20 de linguri (300 ml) de ulei de măsline
- 10 linguri (150 ml) de sare de mare

 

Mod de preparare:

Pur și simplu amestecați ingredientele până când sarea s-a dizolvat complet. Pentru o aplicare mai ușoară, vă recomandăm să păstrați uleiul într-o sticlă cu pulverizator; nu uitați doar să o agitați înainte de utilizare pentru a reintegra ingredientele. Când sunteți gata să îl aplicați, pulverizați pur și simplu un strat ușor peste articulațiile afectate și masați-le ușor timp de câteva minute.

Începeți cu doar un minut sau două la prima aplicare, dar ajungeți treptat la 15 minute de masaj pe zi. Pentru rezultate și mai bune, vă puteți pregăti pielea pentru a primi uleiul aplicând o compresă umedă caldă timp de 10 minute înainte de masaj. Acest lucru deschide porii și relaxează mușchii din jurul articulațiilor, care pot fi încleștați din cauza durerii. Căldura este, de asemenea, excelentă pentru a ușura articulațiile înțepenite.

Aplicarea uleiului este un proces calmant și plăcut în sine, așa că vă încurajăm să vă rezervați un timp pentru genul de autoîngrijire care poate face o diferență uriașă în nivelul durerii dumneavoastră zi de zi. Alături de o dietă sănătoasă și o hidratare adecvată, masajul cu o combinație de ulei de măsline și sare de mare este unul dintre numeroasele daruri ale naturii pentru vindecare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel