Amestecă doi litri de apă cu trei lămâi și o lingură de sare. Un truc excelent pentru a scoate petele de pe hainele albe

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
AMESTECĂ doi litri de apă cu trei lămâi și o lingură de sare. Un truc EXCELENT pentru a SCOATE PETELE de pe hainele ALBE
AMESTECĂ doi litri de apă cu trei lămâi și o lingură de sare. Un truc EXCELENT pentru a SCOATE PETELE de pe hainele ALBE

Îmbrăcămintea albă este uimitoare, merge cu absolut orice și arată spectaculos pentru orice tip de ocazie. Cu toate acestea, nu este un secret pentru nimeni că menținerea acesteia este un proces care necesită rigoare și multă atenție. Urmați aceste recomandări și aflați cum să îndepărtați petele de pe hainele albe!

O parte fundamentală a procesului de spălare este împărțirea și separarea corectă a hainelor. Aceasta este principala cauză a petelor nedorite pe îmbrăcăminte.

Cel mai bine este să aveți două coșuri de rufe și să alocați unul pentru haine colorate și cealălalt pentru haine albe. Dar fii atent! Hainele albe care au detalii de culoare ar trebui puse deoparte, deoarece pot afecta pe restul.

Odată ce ești obișnuit să separi corect hainele după culoare, puteți continua procesul de îndepărtare a petelor de pe hainele albe.

Când vine vorba de îngrijirea lucrurilor noastre, cea mai sensibilă alegere va fi întotdeauna să optăm pentru alternative naturale, deoarece acestea nu au substanțe chimice care să ne poată afecta, în acest caz, hainele pe termen lung.

Pentru aceasta, veți avea nevoie doar de 3 lămâi, aproximativ 2 litri de apă și 1 lingură de sare. Ce trebuie să faci este să aduci apa la punctul de fierbere, să adaugi sucul celor trei lămâi și sarea. Scufundați îmbrăcămintea în amestec și lăsați să acționeze 40 de minute.

Apoi, duceți îmbrăcămintea la mașina de spălat ca de obicei. Și gata! Aceasta este o strategie excelentă pentru a ști cum să elimini petele de pe hainele albe ușor și natural.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel