American îndrăgostit de România: „De fiecare dată când vin sunt din ce în ce mai impresionat”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
American îndrăgostit de România: „De fiecare dată când vin sunt din ce în ce mai impresionat” / Foto: TikTok
American îndrăgostit de România: „De fiecare dată când vin sunt din ce în ce mai impresionat” / Foto: TikTok

Un american a devenit un turist fidel al României, după ce a vizitat țara pentru a patra oară și a rămas din nou impresionat de frumusețile și surprizele pe care le oferă. Într-un videoclip postat pe TikTok, acesta și-a exprimat entuziasmul față de România, subliniind progresele țării și atracțiile sale unice.

O surpriză majoră pentru american a fost includerea României în spațiul Schengen, lucru care a simplificat călătoriile și a crescut atractivitatea turistică a țării. 

„Bine ați venit în cea mai subestimată țară din Europa. Am ajuns pentru a patra oară în România. Nu știu ce părere aveți despre România, nu știu dacă este pozitivă sau este negativă, nu știu dacă este datorită poveștilor cu Dracula sau a vampirilor, dar de fiecare dată când vin în această țară sunt din ce în ce mai impresionat. Iar astăzi nu este diferit.

Înainte, România era în afara zonei Schengen. Dacă nu știți ce este zona Schengen este o zonă din Europa cu o grămadă de țări în care poți călători liber fără vize sau altceva ca imigrant, exact cum călătorești în SUA de la un stat la altul. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care sunt mai impresionat de România.

Revenind aici, în aeroport au un cazinou. Deci, acum, în afară de natura frumoasă sau de prietenia oamenilor, de mâncarea incredibilă și de diversitatea României, acum puteți veni aici prin zona Schengen. Și dacă vreți să jucați la cazinoul din aeroport simțiți-vă liberi.”, spune el într-un videoclip pe TikTok.

 

„Tocmai am fost într-o saună și acum suntem într-o cameră de zăpadă”

 

De asemenea, acesta își ține urmăritorii la curent cu aventurile sale prin România și imediat la o zi distanță a mai postat un clip cu un loc pe care l-a descoperit în România. Americanul a împărtășit o experiență inedită dintr-o zonă de spa românească, unde a descoperit o cameră de zăpadă care l-a lăsat fără cuvinte. 

„Sunt în România la o zonă de saune românești și urmează să intru într-o cameră de zăpadă. Vedeți, camera se ridică la înălțimea numelui, acolo este o mașină de zăpadă, iar pe jos este zăpadă și eu stau desculț pe gheață. Tocmai am fost într-o saună de 75 de grade Celsius și acum suntem într-o cameră de zăpadă.”, zice străinul înainte ca prietenul său să arunce un bulgăre de zăpadă în el.  

Aceste experiențe l-au convins pe american că România este o destinație turistică de top, oferind atât peisaje naturale spectaculoase, cât și facilități moderne și atracții inedite. Reacțiile pozitive și entuziasmul contribuie la promovarea României ca o destinație de neratat în Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel