Amenințare cu bombă la o casă de schimb valutar din Arad

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat de 28 de ani a ameninţat, sâmbătă, că va detona o bombă la o casă de schimb valutar din municipiul Arad, ulterior dovedindu-se că în pachetul pe care îl avea asupra sa se afla o boxă audio.

Un tânăr de 28 de ani a încercat să jefuiască o casă de schimb valutar din Arad. Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 8:25, bărbatul, de loc din Tisa Nouă, a intra în incinta unui exchange din municipiu şi a ameninţat-o pe angajată că, dacă nu îi dă toţi banii, va detona o bombă artizanală.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Arad, autorităţile au fost alertate de angajata casei de schimb valutar.

"Un bărbat de 28 de ani, din Tisa Nouă, a intrat în incinta unei case de schimb valutar din municipiul Arad şi sub ameninţarea că va detona o bombă artizanală, i-a cerut angajatei să-i dea toţi banii din casă, împingând în acest sens, prin fanta de acces, o pungă de plastic. Totodată, a pus pe tejghea un obiect de culoare neagră despre care acesta susţinea că este o bombă şi pe care o va detona dacă femeia nu se conformează cerinţelor lui. Aceasta nu şi-a pierdut cumpătul, a acţionat butonul de panică şi a apelat numărul unic de urgenţă 112. În acel moment bărbatul s-a speriat şi a fugit, însă a fost imobilizat de către un cetăţean care se afla în apropiere", se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului au ajuns, în scurt timp, un echipaj de jandarmi şi un echipaj de la firma de securitate care asigura paza societăţii respective.

"În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că obiectul prezentat sub formă de bombă nu este altceva decât un difuzor audio, însă în urma controlului corporal a fost descoperit un cuţit de bucătărie. Întrebat de către jandarmi ce intenţiona să facă cu el, acesta le-a răspuns că urma să-l folosească în cazul în care era urmărit", se mai menţionează în comunicat.

Bărbatul a fost predat poliţiştilor, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale, precizează IJJ Arad. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel