Un oraș din Spania, amendă de 800 de euro pentru consumul de servicii sexuale

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Spania. Cazurile de abuz continuă să crească în Cordoba. O româncă de 25 de ani a fost înjunghiată și 12 minori sunt în risc extrem
Spania. Cazurile de abuz continuă să crească în Cordoba. O româncă de 25 de ani a fost înjunghiată și 12 minori sunt în risc extrem

Orașul Albal este recunoscut la nivel național în impunerea de sancțiuni pentru consumul de servicii sexuale pe drumurile publice. Un bărbat a fost amendat cu 800 de euro după ce a denunțat o prostituată care nu a terminat serviciul.

Poliția Locală din Albal (Valencia) a deschis primul dosar disciplinar din oraș pe numele unui bărbat, care a fost amendat cu 800 de euro, care a denunțat faptul că o prostituată i-a cerut 30 de euro și nu i-a satisfăcut nevoile.

Polițiștii l-au informat că în Albal există o ordonanță municipală care îi amendează cu până la 800 de euro pe cetățenii care au relații cu prostituate. Acesta este primul dosar de sancționare pentru consumul de servicii sexuale pe drumurile publice. Administrației locale subliniază că Albal este recunoscut la nivel național, în lupta împotriva prostituției și a traficului de persoane.

 

Această lege a luat formă după uciderea unei prostituate din oraș


Asasinarea Florinei Gogos, o româncă de 19 ani, dispărută anul trecut în timp ce lucra ca prostituată în Albal, a provocat o reacție din partea municipalității, căreia i s-au alăturat în lanț comunele situate de-a lungul V-31 afectate de această problemă.

Mișcarea a fost sprijinită de un număr foarte mare de oameni și are rolul de a încerca să limiteze consumul acestui tip de servicii sexuale.

Florina a fost ucisă de un bărbat în vârstă de 60 de ani care lucra ca și comerciant în zona în care a fost văzută ultima dată victima și care consuma în mod regulat servicii sexuale. Deși acesta a fost băgat la închisoare, Florina nu a fost prima omorâtă în localitate. 

 

După mai multe crime ale prostituatelor, orașul Albal a mărit amenzile

 

În 2004 o altă tânără a fost găsită moartă cu un glonț în piept, chiar în același loc în care a fost văzută ultima dată în viață tânăra româncă. Biserica a acoperit cheltuielile de înmormântare, iar trupul ei se odihnește în cimitirul municipal.

Ca urmare a tuturor acestor evenimente, Albal a mai făcut un pas prin modificarea ordonanței municipale de conviețuire și bună guvernare, mărind amenzile până la 800 de euro pentru consumatorii de prostituție și incluzând în același sac și proxeneții.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel