Ambasadoarea Olandei, ÎNTÂLNIRE cu Tudorel Toader. ÎNGRIJORĂRI pe modificarea Codului Penal

Stella Ronner-Grubacic, ambasadoarea Olandei la București, a avut, astăzi, o întâlnire cu ministrul Justiței, Tudorel Toader, anunță Antena 3. 

„Știm că există discuții privind una sau mai multe ordonanțe de urgență și am exprimat îngrijorările Olandei. Am avut cu ministrul o întâlnire reușită, mulțumitoare pe tema acelor ordonanțe și i-am împărtășit ministrului îngrijorările noastre. Îngrijorările se referă la o ordonanță despre care am auzit că ar putea fi adoptată poate astăzi sau mâine și care vizează amendamente aduse Codului Penal. Dar asta nu este nimic nou. Noi ne-am mai exprimat îngrijorările și în trecut, este parte a unui dialog continuu, am avut deja câteva întâlniri și discuții nu numai cu ministrul Justiției”, a precizat Stella Ronner-Grubacic. 

De asemenea, ambasadoarea Olandei a declarat că discuțiile cu ministrul Justiției au fost pozitive. Ambasadorul Olandei a mai spus că Tudorel Toader a asigurat-o că modificările care vor fi aduse Codurilor Penale sunt în beneficiul României și nu vor afecta sistemul de justiție.

Stella Ronner-Grubacic a mers la Ministerul Justiției după ce a aflat că Guvernul va adopta OUG pentru modificarea Codurilor Penale.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24