Ambasadoarea Olandei, ÎNTÂLNIRE cu Tudorel Toader. ÎNGRIJORĂRI pe modificarea Codului Penal

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Stella Ronner-Grubacic, ambasadoarea Olandei la București, a avut, astăzi, o întâlnire cu ministrul Justiței, Tudorel Toader, anunță Antena 3. 

„Știm că există discuții privind una sau mai multe ordonanțe de urgență și am exprimat îngrijorările Olandei. Am avut cu ministrul o întâlnire reușită, mulțumitoare pe tema acelor ordonanțe și i-am împărtășit ministrului îngrijorările noastre. Îngrijorările se referă la o ordonanță despre care am auzit că ar putea fi adoptată poate astăzi sau mâine și care vizează amendamente aduse Codului Penal. Dar asta nu este nimic nou. Noi ne-am mai exprimat îngrijorările și în trecut, este parte a unui dialog continuu, am avut deja câteva întâlniri și discuții nu numai cu ministrul Justiției”, a precizat Stella Ronner-Grubacic. 

De asemenea, ambasadoarea Olandei a declarat că discuțiile cu ministrul Justiției au fost pozitive. Ambasadorul Olandei a mai spus că Tudorel Toader a asigurat-o că modificările care vor fi aduse Codurilor Penale sunt în beneficiul României și nu vor afecta sistemul de justiție.

Stella Ronner-Grubacic a mers la Ministerul Justiției după ce a aflat că Guvernul va adopta OUG pentru modificarea Codurilor Penale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel