Ambasada României. Videoconferinţă pe teme legate de relaţiile de muncă, pentru românii care lucrează în Franța 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Pentru a veni în sprijinul românilor care lucrează în Franța, Ambasada României a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, o nouă videoconferinţă pe teme legate de relaţiile de muncă, alături de doi reprezentanți ai Direcţiei Generale de Muncă.

 

 

 

În cadrul evenimentului au fost prezentate informații de interes pentru cetăţenii români (drepturile/obligațiile salariaților și relaţiile de muncă în Franța).

Participanții au avut ocazia de a adresa întrebări punctuale celor doi invitați. În cadrul videoconferinţei au fost discutate următoarele aspecte: protocolul sanitar în întreprinderi în actualul context sanitar; principalele aspecte legate de încheierea, derularea şi încetarea unui contract de muncă pe durată determinată (CDD) sau nedeterminată (CDI); procedura legată de accidentele de muncă și organismele responsabile; instituţiile responsabile pentru aplicarea prevederilor contractelor de muncă (drepturi salariale, timpul de lucru.

„Ambasada va continua aceste demersuri pentru a veni în sprijinul românilor din Franța, în contextul celei de-a doua carantinări generale (reconfinement)“, au transmis reprezentanţii Ambasadei României în Franţa. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel