Ambasada României la Haga, PRECIZĂRI de ULTIMĂ ORĂ despre ATENTATUL din Utrecht

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ambasada României la Haga susține că că până în prezent autoritățile olandeze nu au notificat ambasada cu privire la existența unor cetățeni români printre persoanele implicate, iar la nivelul misiunii diplomatice nu s-au înregistrat solicitări de asistență consulară. 

Ministerul Afacerilor Externe reamintește că cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Haga: + 31 (0) 70 354 15 80, + 31 (0) 70 322 86 12, +31 (0) 70 331 99 80, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgenţă al misiunii diplomatice: + 31 (0) 651 596 107.

Citește și ATAC armat în Olanda. Cine e teroristul care a deschis FOCUL într-un tramvai

Presupusul atacator care a ucis cel puțin trei persoane luni dimineață după ce a deschis focul într-un tramvai din Utrecht a fost prins de poliția olandeză. Alte cinci persoane au fost rănite în atac. Poliția l-a identificat pe autorul atacului ca fiind un tânăr turc în vârstă de 37 de ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel