Ambasada României în Austria, anunţ privind serviciul de paşapoarte

Andreea Cosma / 16 mar 2021, 11:10 Salveaza PDF Comentarii
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Ambasada României în Austria a transmis un anunţ pentru cetăţenii care doresc să apeleze la serviciul de paşapoarte. Aceştia vor beneficia de un nou ghişeu la Secţia Consulară din Viena şi deschiderea unor noi sloturi de programare, nefiind primiţi care care nu se înregistrează online în prealabil.

“Deschiderea de sloturi de programare şi a unui nou ghişeu pentru serviciul de paşapoarte

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor români care se adresează Secției Consulare de la Viena, vă informăm că deschidem săptămânal, în fiecare zi de luni, la orele 9 :00, noi sloturi de programare ce vor fi disponibile pentru aproximativ 550 de servicii consulare.

În condițiile în care majoritatea solicitărilor se referă la obținerea documentelor de călătorie (preponderent pașapoarte), vă informăm că am deschis încă un ghișeu pentru a putea prelua un număr mai mare de pașapoarte.

Suntem conștienți de faptul că restricțiile impuse de autorități în contextul Covid-19 au avut un impact major asupra oferirii de servicii consulare, înțelegem fiecare situație individuală în parte și încercăm să găsim soluții, în limita posibilităților noastre. Apelăm, la rândul nostru, la înțelegerea cetățenilor români și sperăm ca și noi, la rândul nostru, să avem parte de înțelegerea necesară pentru condițiile dificile în care ne desfășurăm activitatea.

Rugăm toți cetățenii români care doresc să se prezinte la Secția Consulară pentru servicii să se programeze în prealabil pe portalul www.econsulat.ro.

În contextul pandemic actual și a măsurilor de restricție impuse de autorități, dar și din grija pentru sănătatea dumneavoastră și a angajaților, apelăm la înțelegerea dumneavoastră pentru faptul că NU putem prelua solicitări de servicii fără programare prealabilă, cu excepţia situaţiilor de urgenţă.

Secția consulară Viena”, se arată pe pagina Ambasadei României în Austria

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy