„Am auzit bubuituri, focuri de armă”. Un adolescent român a ajutat doi prieteni, frate şi soră, să îşi ucidă tatăl, în Germania: Patru minori, implicaţi în cumplita faptă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
„Am auzit bubuituri, focuri de armă”. Un adolescent român a ajutat doi prieteni, frate şi soră, să îşi ucidă tatăl, în Germania: Patru minori, implicaţi în cumplita faptă
„Am auzit bubuituri, focuri de armă”. Un adolescent român a ajutat doi prieteni, frate şi soră, să îşi ucidă tatăl, în Germania: Patru minori, implicaţi în cumplita faptă

Un bărbat a murit după ce a fost împușcat în Berlin-Gatow, un cartier în Sector Spandau din Berlin. Poliția a identificat acum patru suspecți. Au 14, 15, 16 și 17 ani. Printre ei se numără și un român, în vârstă de 17 ani, care a ajutat doi prieteni, frate şi soră, să îşi ucidă tatăl.

După împușcăturile mortale trase asupra unui bărbat din Berlin-Gatow, marți, patru tineri sunt suspectați de crimă. La patru zile de la moartea bărbatului, polițiștii i-au identificat drept suspecți pe tinerii de 14, 15, 16 și 17 ani. Doi dintre ei, între care și adolescentul român, au fost arestați. Ei au fost duși sâmbătă în fața unui magistrat, care a dispus arestarea lor.

2. -imagine fara descriere- (am-auzit-bubuituri--focuri-de-arma--un-adolescent-roman-a-ajutat-doi-prieteni--frate-si-sora--sa-isi-ucida-tatal--in-germania-patru-minori--implicati-in-cumplita-fapta-2.jpg)

Potrivit polițiștilor și Procuraturii, tinerii sunt doi dintre copiii decedatului, o fiică de 14 ani și un fiu de 16 ani, precum și iubita fiului, în vârstă de 15 ani, și prietenul român, în vârstă de 17 ani.

Se spune că cei patru suspecți l-au atras pe sirianul de 40 de ani la locul crimei ulterioare de la periferia Berlinului, în districtul Spandau, marțea trecută, sub un pretext, și l-au rănit atât de grav cu mai multe focuri, încât a murit la locul crimei.

 

Acuzația împotriva fiului și a tânărului român de 17 ani este de „crimă comisă în comun”.

3. -imagine fara descriere- (am-auzit-bubuituri--focuri-de-arma--un-adolescent-roman-a-ajutat-doi-prieteni--frate-si-sora--sa-isi-ucida-tatal--in-germania-patru-minori--implicati-in-cumplita-fapta-3.jpg)

Fetele de 14 și 15 ani rămân însă în libertate. „Din cauza vârstei, ceilalți doi suspecți nu îndeplinesc cerințele legale pentru a solicita un mandat de arestare”, a spus procurorul general. Fetele sunt responsabile penal. Sunt în grija mamelor lor, potrivit unui purtător de cuvânt al parchetului.

Germania. Povestea unei prostituate românce nevoită să își vândă corpul pentru că avea datorii în țară: „În concedii mă întorc la copiii mei”

 

„Pedepsele sunt cuprinse între şase luni şi zece ani”

 

„Sigur că am fost înspăimântat şi m-am gândit că trebuie să chemăm imediat poliţia, dat fiind că am găsit un cadavru. Este păcat că nu a fost nimeni de faţă, nu a putut oferi nimeni ajutor”, spune un martor. „Am auzit două bubuituri, focuri de armă, iar după 30 de secunde alte două focuri de armă”, spune un alt martor. 

„Pentru copii, există riscul unei proceduri penale, în virtutea legii privind delincvenţa juvenilă, legea prevede responsabilitate penală, iar pedepsele sunt cuprinse între şase luni şi zece ani”, a precizat procurorul Karen Sommer.

4. -imagine fara descriere- (am-auzit-bubuituri--focuri-de-arma--un-adolescent-roman-a-ajutat-doi-prieteni--frate-si-sora--sa-isi-ucida-tatal--in-germania-patru-minori--implicati-in-cumplita-fapta-4.jpg)

Inițial nu se știa dacă sirianul mort avea și alți copii. Suspectul de 17 ani are cetățenie română, fata de 15 ani are cetățenie germană. Cercetările, în special cu privire la contextul crimei, sunt în desfășurare.

Avion cu români, momente de panică în Germania: „Ar fi posibil un dezastru major de zbor”

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel