Alina Gorghiu: Revocarea lui Dragnea de la șefia Camerei Deputaților a respectat regulamentul

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Alina Gorghiu a declarat că procedura de revocare a lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaților a respectat regulamentul, iar cel care a încălcat procedurile a fost Florin Iordache care nu a avut delegare pentru a conduce ședința.

"Florin Iordache a condus şedinţa în mod nelegitim pentru că nu avea o împuternicire din partea lui Dragnea s-o înlocuiască pe doamna Moldovan, vicepreşedintele împuternicit, care era subiectul unei hotărâri de revocare din funcţie. Florin Iordache nu avea cum să conducă acea şedinţă motiv pentru care a urmat o succesiune de demersuri total regulamentare ale colegilor mei din Cameră.

Revocarea lui Iordache a întrunit 112 voturi, iar a lui Dragnea 113, cu unul mai mult. Evident, cele două proiecte de hotărâre trebuie să întrunească votul final”, a declarat senatorul liberal la Digi24.

"Sunt convinsă, aşa cum am siguranţa că sunt mulţi convinşi că Dragnea şi colegii săi din PSD vor face toate demersurile posibile şi imposibile pentru a împiedica formalizarea acestui vot de azi. Însă, sunt convinsă că se va relua cu proxima ocazie de colegii deputaţi PNL, USR, partidul domnului Ponta, PMP şi cei care au fost acolo.A fost un demers sănătos, prin care s-a constatat clar un lucru, că PSD– ALDE nu mai au majoritatea în Camera Deputaţilor”,a mai spus Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel