Alina Gorghiu, despre ce-i pregătește Dăncilă lui Tăriceanu: PSD are pe agendă să-l scoată pe liderul ALDE de la guvernare!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Alina Gorghiu, senator PNL, taxează faptul că partidele politice nu au habar, nici până acum, cine va fi candidatul lor la alegerile prezidențiale.

PNL este singurul partid care își respectă alegătorii și a anunțat candidatul pentru alegerile prezidențiale, în timp ce PSD și ALDE nu și-a făcut publică oferta, spune Alina Gorghiu. Aceasta susține că premierul Dăncilă se va descotorosi foarte ușor și de Călin Popescu Tăriceanu, dacă va îndrăzni să candideze.

"Timpul zboară! Alegerile prezidențiale se apropie, iar PNL e singurul partid cu un candidat cert.
Cred că este deja târziu, însă sper să vedem oferta electorală curând. Dacă nu știm candidații încă, știm altceva cert. Impresia ultimelor zile este aceea că PSD are pe agendă să-l scoată pe liderul ALDE de la guvernare dacă mai manifestă mare nemulțumire și tulbură apele politice. Și cred că doamna Dăncilă a făcut toate socotelile, ba chiar a spus că la început de septembrie va fi restructurare. Iată ce ocazie minunată să scapi de ALDE!
PSD și ALDE mor încet, dar sigur pe limba lor!
ALDE clar nu are viitor politic după rezultatele de la europarlamentare. Partidele nu ies din moarte clinică, însă, deși domnul Tăriceanu tot dă pe surse că iese de la guvernare dacă nu e candidat comun, eu cred că PSD, în toamnă, cu ocazia restructurării Guvernului, va scoate ALDE de la guvernare dacă domnul Tăriceanu îndrăznește sa candideze.", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel