Alexandru Mazăre: „Am o singură mare RUGĂMINTE!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Fratele fostului primar al Constanței, Alexandru Mazăre, a făcut declarații, astăzi, la ÎCCJ, în fața jurnaliștilor, susținând că are o singură mare rugăminte.

„Lipsa oricărei culturi politice a oricărei analize critice a situației de față din România, niciun fel de aplecare spre drepturile și libertățile omului, îmi aduce aminte de comportamentul gărzilor roșii din perioada marilor revoluții culturale.

Am o singură mare rugăminte la Dumnezeu, ca toți acești oameni să aibă parte în viața lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în acest proces în urma căruia a primit condamnare. Câtă dreptate a avut el aici când a fost judecat, atâta dreptate să aibă și acești oameni din partea lui Dumnezeu”, a spus Alexandru Mazăre. 

Radu Mazăre este în custodia Poliţiei Române, a anunţat, luni dimineaţa, Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Mazăre a plecat în Madagascar de mai mult de un an, iar acolo a făcut demersuri pentru obţinerea azilului.

Fostul edil are multiple condamnări în România, multe nedefinitive. Pedeapsa definitivă care a atras cu sine şi mandatul internaţional de căutare este cea pronunţată în 8 februarie de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, când Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel