Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei: „Locaţia a fost dată la ora 19.00. Dacă e adevărat, ăştia sunt criminali”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, care este preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, a declarat astăzi că are informmaţii potrivit cărora Departamentul de Operaţiuni Speciale a comunicat poliţiei locale locaţia Alexandrei încă de joi de la ora 19.00.

„Departamentul de Operaţiuni Speciale a comunicat Poliţiei şi Parchetului local ultima locaţie în care se afla Alexandra la ora 19.00. Dacă acest lucru e adevărat, oamenii ăştia sunt nişte criminali. E greu de imaginat cu putem să îi calificăm. Nemernicii nu au făcut nimic. Dacă Departamentul de Operaţiuni Speciale va confirma, toţi de acolo vor intra în puşcărie”, a spus unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, pentru România TV.

Citește și Mama Alexandrei, fata RĂPITĂ și UCISĂ la Caracal: „Inima îmi spune că trăiește"

„Dar de la 11.00, când a sunat Alexandra până la 18.00 ce au făcut?”, se întreabă acesta.

Potrivit unor surse din cardrul MAI, locaţia exactă a fost cunoscută de către Departamentul de Operaţiuni Speciale în opatea de joi spre vineri, între 1.30 şi 2.00, dar poliţiştii nu au intervenit până dimineaţa.

Principalul suspect de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, transmite DIICOT.

Citește și Cumpănaşu, DEZVĂLUIRI despre UCIDEREA nepoatei lui la Caracal: „Au sunat-o pe mama ei și au zis că o duc în Marea Britanie"

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Citește și Dialog INCREDIBIL între poliţiști şi tatăl Alexandrei: „Să să te gândeşti bine!"

Chestorul Ioan Buda, şeful demis al Poliţiei Române, a declarat că poliţiştii au vrut să intre în casă, dar procurorul nu a permis intervenţia, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel