Alexandru Cumpănașu: „În Bari, nici Alexandra, nici Luiza nu figurează dispărute”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Alexandru Cumpănașu a povestit, la „Sinteza zilei” de la Antena 3 faptul că Alexandra și Luiza nu figurează dispărute în Bari și a dezvăluit că a prezentat dovezi care „vor arunca în aer nu doar România, ci și Italia”.

„60% din piața de prostituție din Europa este asigurată de România. Vă imaginați câte femei nedeclarate, câți copii, câte copile, câți copii folosiți la cerșetorie sunt în acest moment plecați din țară, luați de aceste clanuri - Clămparul Gheară... Nu am nicio frică să spun asta. Am făcut solicitare să mă văd cu Clămparu, așa ca și candidat la prezidențiale, că eu cred că știe mai multe decât spune.

Aceasta va fi prioritatea numărul unu a mandatului meu: Nu mai vreau să aud, să văd, să cred că există politicieni care profită de fete minore, sechestrate. Sunt probe la dosarul DIICOT pe care l-au ignorat cu desăvârșire procurorii DIICOT. 70 de pagini. În ele sunt informații clare cu privire la politicieni care nu fost nici azi audiați și care aveau cunoștință despre Dincă, despre relațiile pe care le avea în Italia, despre protejarea lui de către acești politicieni. O parte din banii partidelor politice vin de la rețele de trafic de carne vie. Procurorii din Italia ne-au rugat să păstrăm confidențialitatea numelor și a datelor. Am avut o întâlnire de o oră și jumătate cu șeful antimafia Italia, după care timp de 10 ore am fost audiați.

Am prezentat acolo dovezi care vor arunca în aer nu doar România, ci și Italia. Le-am spus foarte clar: magistrați italieni implicați în protejarea rețelei lui Dincă. La momentul potrivit o să fac publice probele cu privire la amenințări directe din partea unui clan interlop, cu nume și prenume, cu ceea ce aveau de gând să facă cu privire la persoana mea. Pe teritoriul italian m-am simțit mai în siguranță decât aici.

Am cerut audierea acelei menajere, ne-au refuzat-o. Apoi au audiat-o ei. Am cerut confruntări de martori, ne-au refuzat. Vă dați seama câtă frustrare poate să adune un cetățean, nu neapărat eu, care se izbește de o justiție coruptă, incompetentă? Care sunt motivele pentru care s-a refuzat expertiza aceea de a constata măcar dacă poate să intre un corp într-un butoi? Am vrut și noi să vedem dacă e posibil - nu poți să bagi niciun copil în acel botoi.

În Bari, nici Alexandra, nici Luiza nu figurează dispărute. O spun cu foarte mare siguranță, am certitudinea că Alexandra nu a fost omorâtă în acel butoi, în acea casă și de către Dincă. Lucrurile sunt fără dubiu.

Familie Dincă nu este o familie săracă, este o familie bogată, cu o moarte suspectă a celui care a fost amant sau nu știu ce a fost cu Daniela Dincă. Există martori, dovezi scrise că grupul de firme al acestui italian a făcut trafic de arme, trafic de droguri, trafic de persoane cu mult înainte ca Alexandra să fie în vizorul acestei rețele.

Modul de transportare a victimelor s-a făcut fix prin intermediul acestui grup de firme care acum aparține celei care a fost concubină a proprietarului acestui trust”, a spus Cumpănașu la Antena 3.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel