UPDATE. Alertă la Rafinăria Petromidia! Două persoane au căzut într-un bazin: Un bărbat a murit; o femeie, în stop cardio-respirator

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
captura video
captura video

Accident grav de muncă la Rafinăria Petromidia, sâmbătă, 13 mai! Două persoane au căzut, sâmbătă, într-un bazin cu azot, la Rafinăria Petromidia din Năvodari, județul Constanța.

Accident grav de muncă la Rafinăria Petromidia, sâmbătă, 13 mai!

Peste 20 de pompieri intervin la Petromidia, unde două persoane au căzut într-un bazin.

Mai multe forțe au fost alocate în zonă, între care și elicopterul SMURD.

„Intervenim la Petromidia, la 2 persoane căzute într-un bazin. Forte alocate sunt un smurd c, un smurd b, un Saj, elicopterul smurd, atpvm, 2 masini de stingere, o descarcerare și un echipaj CBRN. La intervenție participă 24 de pompieri!“, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Cele două victime au fost extrase, însă acestea sunt inconștiente.

Victimele primesc îngrijiri medicale la fața locului.

„Bărbatul este in stop,se efectuează protocol; Femeia a fost în stop cardio-respirator, resuscitată cu succes, în drum spre spital“, a declarat medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt SAJ Constanța.

UPDATE 18.20: Potrivit medicului SAJ, bărbatul a fost declarat decedat, după ce medicii l-au resuscitat timp de 55 de minute.

UPDATE 18.25: Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 13 mai a.c., în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, la o rafinărie din orașul Năvodari, s-ar fi produs un accident de muncă. 

Din primele informații rezultă că doi angajați ar fi căzut într-un rezervor de azot.

Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare.

 

În iulie 2021, o altă tragedie, soldată cu moartea a trei persoane, s-a petrecut la Rafinăria Petromidia din Năvodari. În urma exploziei, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite, două dintre ele fiind transferate, în 5 iulie, cu arsuri grave, de la Spitalul Floreasca din Capitală, la o clinică din Germania, cu un avion militar. Unul dintre ei a murit în 13 iulie, iar al doilea, după doar patru zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel