Alertă la Penitenciarul Rahova. Un deţinut a părăsit punctul de lucru

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un deţinut condamnat pentru conducerea unui vehicul fără permis a părăsit un punct de lucru aparţinând Penitenciarului Bucureşti-Rahova.

Potrivit unui comunicat al unităţii, miercuri, în jurul orei 14,10, s-a constatat că deţinutul Marinel Anghel, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi o lună de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, clasificat în regim deschis, a părăsit punctul de lucru exterior, aparţinând Penitenciarului Bucureşti-Rahova "GAZ Bragadiru".

În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, informarea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Poliţiei Oraşului Bragadiru, IPJ Ialomiţa, Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a Municipiului Bucureşti, procedându-se, totodată, la alarmarea personalului şi trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii.

Penitenciarul Bucureşti-Rahova menţionează că fapta deţinutului este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani.

Pentru orice informaţie cu privire la acest deţinut, cetăţenii sunt îndrumaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Bucureşti-Rahova, la numărul de telefon: 021/4200810.

Bărbatul are înălţimea de 1,76 metri, frunte mijlocie, nas convex, ochi albaştri, bărbie normală, urechi mici, faţa ovală deschis, păr şaten închis, sprâncene arcuite, barba rasă. Nu poartă mustaţă şi are o constituţie atletică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel