Alertă la graniţa României. Mai multe pachete suspecte, care au fost abandonate, descoperite de oamenii legii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
pachete_suspecte_frontiera_romaniei
pachete_suspecte_frontiera_romaniei

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat aproximativ 8.000 pachete țigări, în valoare de 94.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

 

Ieri, 5 decembrie 2020, în jurul orei 16.55, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației, judeţul Maramureş, s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.   

Astfel, oamenii legii au descoperit abandonate, în apropierea liniei de frontieră, pe direcția localității Rona de Sus, opt colete voluminoase, învelite în folie de culoare neagră, care conțineau țigări.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate despre caz și autoritățile de frontieră ucrainene în vederea cercetării în comun a evenimentului. În continuare s-a luat măsura transportării coletelor cu țigări la sediul instituției, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 7.990 pachete, de proveniență Republica Moldova, în valoare de peste 94.000 lei.

Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și efectuează verificări specifice în vederea documentării întregii activități infracționale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel