Alertă în Vatra Dornei: Peste 50 de persoane, blocate în telescaun

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Administratorul Telescaunului de la Vatra Dornei a explicat care a fost motivul pentru care 51 de persoane au rămas blocate duminică
Administratorul Telescaunului de la Vatra Dornei a explicat care a fost motivul pentru care 51 de persoane au rămas blocate duminică

Peste 50 de persoane au rămas blocate duminică în telescaunul de la Vatra Dornei, județul Suceava, după ce un autoturism de teren a lovit un scaun și a scos cablul de pe role, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, Magdalena Hatnean, accidentul s-a produs după ce un autoturism de teren a lovit un scaun și a scos cablul telescaunului de pe role.

Momentan nu sunt persoane rănite. Se începe coborârea persoanelor din telescaun de către salvamontiști.

Potrivit sursei citate, la faţa locului intervin pompieri militari şi salvamontişti cu utilaje specifice pentru recuperarea celor aproximativ 50 de persoane.

Totodată, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Magda Hatnean, la acţiunea de salvare participă şi jandarmii din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc. ISU Suceava precizează că a început procedura de coborâre a persoanelor din telescaun. 

Reamintim că acum două săptămâni, același telescaun s-a blocat, iar 9 persoane au fost coborâte, în siguranță, de pompieri și salvamontiști.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel