Alertă în Italia! 4 mașini ale românilor INCENDIATE într-o lună, în aceeași localitate

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Nu mai puțin de 4 mașini deținute de români s-au făcut scrum în comuna Torremaggiore (provincia Foggia), într-un inteval de o lună. 

Presa din Italia scrie despre o situație pe cât de ciudată, pe atât de alarmantă în comuna Torremaggiore din provincia Foggia. În doar o lună au avut loc patru incendieri de mașini, toate deținute de români.

Ultimul incident s-a petrecut ieri dimineață, pompierii fiind solicitați să stingă flăcările care au cuprins un autoturism Renault Modus, deținut de un cetățean român de 45 de ani, scrie foggiatoday.it.

În localitatea Torremaggiore există o comunitate importantă de români care muncesc în agricultură

 

Pompierii au intervenit rapid și au stins flăcările, înainte ca acestea să cuprindă și alte mașini. Proprietarul mașinii este un român de 45 de ani. Acesta a fost interogat de carabinieri, care vor să afle dacă el sau familia sa au avut probleme cu localnicii sau cu alte persoane rezidente în zonă.

În ultima lună, au avut loc alte trei incendii, fiind vizate în fiecare caz mașini ale românilor. În două dintre cazuri, proprietarii erau antreprenori români în domeniul construcțiilor.

Pâna în prezent nu a fost reținut niciun suspect, mai scriu jurnaliștii italieni. În zonă nu există camere de supraveghere, fapt ce îngreunează ancheta autorităților.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel